U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 18, 2013

Habis Ngeyih Kat Semua Orang

As salam..
Semalam aku gi Putrajaya..
Menghantar borang dengan hubs..
Pergi bertiga je aku dak aish ngn hubs..
Lambat jugak setelnya..
Sebab melekat kat bank nak buat bank..

Planning kami hubs aku akan drop aku kat Putra Ampang Park..
Sebab sure orang tak ramai masa ni..
So ok kot setakat aku ngan dak Aish berdua..
Still can handle it..inshaAllah..

Sampai je stesyen Ampang Park tu..
Aku tengok dak Aish dah mula excited..
Pandang sana pandang sini..
Tak dok diam..hehe
Sampai je bawah nak naik train tu..
Sat je dah sampai trainnya..
Takdela mencanguk lamakan?

Masuk dalam train..
Tak ramai sangat umatnya...
Aku dok banyak tempat kosong..
Depan aku adalah 3orang lelaki ngn sorang perempuan chinese
Dak aish dok tengok sambil ngeyih2 kat orang depan dia..
Dak Aish ni cukup pantang orang tegur2 dia..
Nanti dia tetiba jadi ngengada...haha
Sengih habis kat semua orang ko..
Pastu yang tak tahan tu..
Main sembuq air liur..hadehh..
Non stop ok..haru haihh..


ni aku ambik gambar dia guna kamera belakang..tak benti2 sembuq air liur..


Tak sampai 20 minit train sampai stesen..
Aku dokong dia sampai kat tempat aku park kereta aku..
Aku tgok senyap je..
Rupa2nya lena..haha..
Kot penat NGEYIH kat orang kot tu..
Terlebih peramah..
Ikut sapa la tu ek?haha
*takmongaku*



posted from Bloggeroid

8 comments:

fifi said... Reply Comment

good boy aish.ramah jer..rissa takdenya nak senyum bagai kat orang yg dia x kenal..hehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

Hahaha! Comeyyy sgt!
Mula2 gaya cam nak ngorat
Bila xde yg lekat tgk2 dh ketiduran ye hehe
Cute!
Merasa dak aish nak train :)

Cik Puan Rara said... Reply Comment

kikiki ramahnya ye.abis ngenyih kat sume.good boy lah!

TeacherAzimah said... Reply Comment

Ngenyih? Nyengih? Whatever lar hehe... yg penting aish is a very good boy yer. Friendly gitu. Hebat arr rine blh handle anak sorang2 camni. Kita x berani lar huhu....

Aty_Fared said... Reply Comment

Menyengeh tu geng qaleef...!! Heheh..suker nau tayang gigi kat org...:-)

PuanSyimaSyaz said... Reply Comment

amboiii...aisy, lelaki hensem kena juai mahal skit...hehehe

eima said... Reply Comment

la mai KPM ke ...pesal tak bg tau klu tak leh jumpa cekgu ....

PinKy MoMMa said... Reply Comment

suka budak budak camni, muka manis jer hehehe..tak sombong tu yg buat bertambah geram tu cikgu :)