U Click Me...I Click U Back

Thursday, June 20, 2013

D.E.M.A.M.

As salam..
Nak up citer best2 tak dan la uols..
Since Selasa badan ni dah start lemau..
Dah start rasa tak sedap badan..
Nak demam tapi tak demam sebab dok telan active fast..

Semalam baru rasa sangat tak larat..
Rasa sakit kepala..sakit badan..
Tekak agak perit..
Tapi lawan dengan minum air berbotol2..
Kesudahannya malam tadi adala 5-6 kali masuk toilet..
Nasib dak Aish tidur ok je..

Pagi ni bangun rasa cam panas sikit badan.
Tapi lawan sebab nak kena hanta kakak2 gi sekolah (hubs outstation)
Nak wat camne..
Jadi ibu ni kalau demam memang kena kuat..
Kena lawan..
Nak ambik mc pikir 80juta kali..
Sebab banyak hal nak disetel di sekolah..

Sabtu ni dapat arahan daripada pentadbir meminta aku ke Program Smart Rangers..
Nampak gaya tak boleh nak turut perintah kali ni..
Sebab dak Aish takde pengasuh utk hari Sabtu..
Parents aku nak ke Kuantan hari ni..
Takde sapa dah nak tolong jaga dak Aish dan anak2 aku yang lain..huhu
So tak dapatla nak attend program ni..
Dugaan untuk aku kali ni..wuwu..
Doakan semoga semuanya dipermudahkan olehNya...amminnn...

Hari ni nak g awal ke sekolah..
Ada meeting lagi..
Semalam pun meeting..
Eh..asik meeting jela..
Tapi cakapnya benda yang sama je kot..
Bebel yg banyak dari cakap..
oppss..
Permisi dulu ya buk..
Doakan saya cepat sihat ek..


P/s : esok dak Aish genap 8 bulan..yeahhh!!

posted from Bloggeroid

15 comments:

aTieYusof Family said... Reply Comment

Moga cepat sembuh ya...cuaca panas skrg ni..tu yg senang nak demam & batuk..
salam perkenalan..follow sni #962:)

aThidEaN said... Reply Comment

get well soon:)

Nad MamaZN said... Reply Comment

Get well soon kakak!
Kejap je dak aish dh 8bulan

Ayu Firzara said... Reply Comment

get well soon kakak manis! =)

Izzati Asyraf said... Reply Comment

makan ubat kak...

HenRy LeE said... Reply Comment

semoga cepat sembuh! :)

Lydia Miza said... Reply Comment

Moga cpt sembuh ye rine

PuanSyimaSyaz said... Reply Comment

get well soon kak...

mcm gitu ek jdi cikgu byk meeting?

NM02 said... Reply Comment

bila sakit badan mcm ni, nikmatnye dapat mengurut kan....

erin said... Reply Comment

get well soon akak

eima said... Reply Comment

cepat sembuh dear ... klu cekgu ni MC ke cuti ke mesti nnk kena cover balik kerja cekgu yg ganti kite hari tu ..tu yg tak sanggup tu kan

Kakzakie said... Reply Comment

Tanggungjawab sana-sini nak kena galas. Badan sendiri tak sihat aduhai..

Moga cepat sembuh.

cikpingu said... Reply Comment

take care sis.. :)

Tina Othman said... Reply Comment

Siannya, moga cepat sembuh sayang, mak ni tak boleh sakitkan byk kerja terbengkalai nanti

Si DauN CeRi said... Reply Comment

cepat2 sembuh, kak rin. dah besar dah Aish ye.. rs cam baru je akk bersalin. tehehe