U Click Me...I Click U Back

Monday, June 3, 2013

Currently in Penang

As salam..
Orang holiday bz yooo..
Hehe..
Alhamdulillah..
Selamat sampai di Kepala Batas pukul 8pg sabtu..
Setelah berjam2 kot atas hiway..
Bukan pasal jammed ke apa..
Tapi my other half kepenatan campuq kemengantukan nak drive..
Makanya banyakla RnR yang kami singgah untuk tidur dan fresh up..

Sampai je kat Kepala Batas singgah makan nasi seawal pagi..ngee..
Bedal nasi kandaq dulu..haha
Then baru balik our house kat Taman Koskam, Pokok Sena..
About 10mins from pekan Kepala Batas..
Actually this is my hubs' house..
He bought it using his gov loan during his services in gov dulu2
If not mistaken, in 2014..this house akan habisla loannya..
Alhamdulillah..
As before rumah ni ada penyewa..
Tapi penyewa tu tak bayar sewa..
Keluar pun camtu jek..
So hubs baiki rumah ni dan jadi tmpat berteduh bila kami balik ke sini..


hari ni baru dapat masa free untuk.pasang langsir baru..kira langsir raya la..as raya rumah ni akan jadi tempat berkumpul kami anak beranak..inshaAllah..


budak berdua ni happy je dapat balik ke sini..

This is his 2nd time for aish been here..
Last was when he was 3months old..
Balik lepas aku habis pantang..

Okla..tak blh nak type banyak..
Nanti balik KL ai citer details ek..
Kali ni balik sini ada agendanya..
So memang tak berjalan sangat..
Gambar pun takde ambik sangat..
Singgah tempat makan yang 1st time singgah pun tak dapat nak review kat blog..
As payah if ada anak kecik yang dah panjang akai ni..huhu..
Nak ambik gambar makanan pun hazabedah..haha..

Tapi yang bestnya being here is their foods..
Memang surga makanla kalau talking about penang..
Memang ai pun bedal je semua makanan yanv hubs ai bawak g makan..
Tak tolak.satu pun..
Hubs pun noticed yg ai kuat makan..
*tgh type ni pun ai terpikir2 aftr this nak makan apa*

GTG..

Nah 1 gambar dak aish comot..tak pakai baju..




Till then..
As salam..
Take care all of u!!

posted from Bloggeroid

16 comments:

Ayu Firzara said... Reply Comment

cekciiiiiii...

Siti Haslinda Sadiken said... Reply Comment

wahh seronoknya ada rumah persinggahan :)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Enjoy ur holiday!!!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Take care kak!

Teratak Hami said... Reply Comment

comel aish. Seksi !!!Nampak besar. Luqman akk kecik je orgnya.

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

haishh...ni yg buatkan rasa nak repeat penang lg dlm ms trdekat

eima said... Reply Comment

syok dpt balik penang ..mkn syok wo0o ...

~ NANA ~ said... Reply Comment

happy holiday! have fun :)

Lydia Miza said... Reply Comment

Penyewa buat hal tu mmg sakit hati kan rine. Umah kami kat segamat pun x sewakan sejak 4-5 tahun lps. Boleh lepak situ kalau blk jenguk mak

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Reply Comment

Salam azrine...slmt bercuti ya,cantik langsir tu :)

Alin Marlini said... Reply Comment

Awal giler pasang angsir cikgu..hehehe

JunAina said... Reply Comment

Salam...

Makan kat KL tak sama makan kat Penang sebab tu rasa semua nak makan. Kalau Aina balik kampung kat Perlis sama jugak kalau boleh makan lupa diri kejap.

LYAfrina said... Reply Comment

ok gak..at least leh dijadikan rmh psinggahan kan..

wow..cekcinya aish.. mesti pns ni kan..

Cik Puan Rara said... Reply Comment

eh sstroller sama mcm princess punya lah.hehehe

MizzTina said... Reply Comment

waaa....bestnya...bestnya.. kak, nk jeruk.. kekeke

Maria Firdz said... Reply Comment

alamak... nmpk aurat.. hihi... seronoknya bercuti...