U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 12, 2013

Contest Baby Ceria By http://barangbabymurah.blogspot.com


As salam..
lai..lai..nak jual buah lai..meh2 sini..
jom join contest yang dianjurkan oleh ibu muda bernama safiyyah ni..
aku kenal dia sebab pernah beli barang baby kat dia..
baik budaknya..and cantik..
anak dara dia lagi cantik..*tetiba ayat power*
tengokla gambar banner kat atas tu kalau tak cayer..
ngeh..ngeh..

so nak pertaruhkan gambar aish yang ceriala ek??

TADAAAA!!!!


korang!!!!!!
jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1 barang di blog 


Nama Peserta Cilik : Aish Iskandar bin Hj Abdullah
Umur Peserta Cilik : 7 bulan
Nama Ibu Yang Comel : Norazrine Abdul Tahar

di antara senarai hadiah yang ditawarkan kepada pemenang ialah..*baik hati sungguh sebab penganjur bagi chance kat mommies pilih sendiri hadiah yang derang nak if dipilih sebagai pemenang...yezzaaa*!!

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

kalaula saya menjadi pemenang..saya nak hadiah no.5 iaitu playmat mothercare (pink, lion) tu..sebab dak Aish takde lagi playmat..dan dak Aish sekarang suka sangat mengutip benda masuk mulut..payah tol nak tinggal dia kat bawah.. dengan adanya playmat..bolehla bentang kasi dia main atas tu..kan??

di harap murah rezeki Aish untuk menang..aaamiiinnn..

contest dah start..pe lagi tunggu mommies and blogger..
boleh join melalui fb atau blog..

sesapa yang singgah sini...ringan2 kan tangan anda untuk join contest ek..

sesaper nak join klik link di bawah


tarikh mula contest : 12/6/2013
tarikh tutup contest : 7/7/2013

GOOD LUCK everyone!!

4 comments:

Zee Suhaini said... Reply Comment

Gud Luck sis..comey la Aish..

ctmah said... Reply Comment

all the best aish =)

PinKy MoMMa said... Reply Comment

aduh la sengit ni cikgu..smua pun ceria ceria ni..tkt ai nak join hehehe..

all da best ya..moga ada rezeki :)

eima said... Reply Comment

dah tahu yg menang ni