U Click Me...I Click U Back

Monday, June 24, 2013

Catatan Terkini IPU Jerebu di Kawasan Yang Terjejas

As salam..
Keadaan jerebu di KL dan Selangor masih di tahap unhealthy..

Doakan tempat2 kita cepat dapat hujan ye..
Untuk nak semak bacaan indeks IPU Jerebu..
Bolehla semak di


http://www.mysumber.com/berita/bacaan-terkini-indeks-ipu-jerebu-24-jun-2013-seluruh-negeri

harap maklum

posted from Bloggeroid

6 comments:

Lydia Miza said... Reply Comment

Tq berkongsi info rine

fuza said... Reply Comment

Esok I will pontengkan my kids.. jerebu stil x ok tuh

Ayu Firzara said... Reply Comment

Kak, boleh check kat website www.nre.gov.my atau di page Facebook NRE. Team kami yang duk update sejam sekali...huhu...

Tina Othman said... Reply Comment

Semalam teruk betul jerebu, kelusr kejp pun sesak nsfas

Harini nampak mcm ok sikit

With Julia said... Reply Comment

Cikgu azrine cuti kan? Sekolah bercuti sbb jerebu....harap sgt hujan turun kan cikgu....aritu masa meet gan gojes umi Qi tegur satu mommy gojes mcm muka cikgu azrine...so umi Qi selamber ckp nih cikgu azrine ye hahahhahaha....sekali salah orang daaaaaaaaa....ingat cikgu datang...nanti next gath kita jupe ye

PinKy MoMMa said... Reply Comment

walaupun skolah dah buka tp kami tak antar lg abg long huhu, takut jg sbb dia ada asthma..dah informed cikgu..cikgu pun tak galakkan..

mudah2an cepatlah jerebu pergi meninggalkan kita..