U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 14, 2013

Weekend Kami

As salam..

Tertangguh nak update cerita hari Ahad..

Sebab Sabtu sekolah..
So takde cerita best pun..
Tapi balik dr sekolah sempat lena barang 1 jam melepaskan penat..

Then petang hubs ajak gi pekena pau kat area Aeon Wangsa Maju..
Setel bedal pau hubs ajak masuk Aeon utk feel ekon..haha..
Sempat la usha2 sport shoes...
Pastu gi beli barang dak Aish sikit..setel hari Sabtu

Ahad plak sepagi hari dah bangun...
Nak prepare breakfast untuk anak2..
Maklumla hari ibu..
Aku just buat lempeng cicah ngan sardin..

habis licin buat dalam 8 keping je..

Then petang gi melawat cucu husband kat KJ..
Kebetulan nak gi menjemput besan husband ke kenduri anak tiri aku nanti akhir bulan 6 ni inshaAllah..

credit pic dari fb Fuza Musa (my meHANTU)..hehe..

Fuza Musa pun ada blog..
http://fuzamusa.blogspot.com (tak dapat nak link kat sini sebab pakai hp)

Then setel visit besan husband terus gi subang melawat cucu husband yang sorang lagi..baru keluar DEMC sebab demam panas..

After dinner terus balik umah..
Terus pengsan semuanya..

Habis cerita weekend!

posted from Bloggeroid

9 comments:

Mama Zharfan said... Reply Comment

time really flies esp on weekend ;)

TeacherAzimah said... Reply Comment

kalau dah namanya weekend, dok umah jer pun penat, apatah lagi kalau keluar hehe...

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

memang busy bunyinya weekend tu...sabtu baru ni pun saya kerja jaga anak cikgu...sekolah ganti...

Nad MamaZN said... Reply Comment

Kak.. Akak dh pangkat nenek la ek?
Pggl apa ni? Opah? ;)

PinKy MoMMa said... Reply Comment

weekend ai ari rabu cikgu hehehe..lain dari org lain..seronoknyer tgk org smua rajin masak..iols ni bila la nak masak balik ni huhu

lizz said... Reply Comment

lempeng tu anak saya pun suka sangat..tambah2 kalo lempeng telur...

Tina Othman said... Reply Comment

Bestnya ada cucu siap ada menantu, mak metua muda gitu hihi

fiqkbe said... Reply Comment

lapaq lak time2 tgh hari tgk gambar lempeng sardin :P

fuZa said... Reply Comment

hahaha...
celit skit..
hangpa jangan jeles..
kami dah macam teman tapi mesra..
mengHANTU tu xsemua org dpt..hahaha
:)