U Click Me...I Click U Back

Friday, May 3, 2013

Susah Tidur

As salam..

nak citer pasal dak Aish..
since dah masuk 6 bulan ni..
perangai pun dah lain..
susah tidur..
nak tidur nak ngamuk dulu..
nak tidur nak netek..
sekejap pun jadila..
syarat untuk dia tidur..
tapi dah tidur sat je dah bangun..
hadehhh!!

kalau tgh tidur dengar lagu mickey mouse club house tu terus bangun tau..
waaa...umminya pun lupa nk totop tv..pffttt..
APTB!!!

rasa sayu je bila dapat tengok dia tidur..

9 comments:

Cik Puan Rara said... Reply Comment

sama lah anak kite,princess lak nk masuk 8 bulan ni xnk tido lena sgt.mlm2 jaga.ajak main.hmm ntah lah.

TeacherAzimah said... Reply Comment

anak2 rine mmg tak masuk buaian ya? tu salah satu ubat tido hehe... both anak sy masuk buai siap ada motor elektrik tu. mmg bahaya tp kena selalu pantau. dlm buai blh tido plg lama 3jam so masa tu lar nak buat kerja2 lain. had umo 3thn masuk buai lps tu stop. menyusu dlm buaian tak blh.

Nad MamaZN said... Reply Comment

Comelnya die tdo!
Mmg kene sunyi btul baru nk tdo ek kak?
Sejibik nayli..

Nana said... Reply Comment

bila berubah bulan
perangai pon ikut berubah kan hehe
suke sgt tgk bb tido
tenang je rasa kan

eima said... Reply Comment

hmmm ikut budak jg kdg ni .. cam fahim dulu setiap 3 jam jg die akan tido 45 min sampai umur setahun lebih ... alisha plak ade time tido yg sendrik tetap pukul 12 am lebih ke 1.30 pm time die tido ... tp tido mmg lama la 3 jam lebih kot ..sekali aku tido ptg ...lyn ... hihi

aish tgh cari timing die kot.... kena jauhkan bunyi2 la ...dok dediam dlm bilik

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

kejap je dh besar... :)

ieda immi said... Reply Comment

comelnyaa dia tidur
geram tk

aah dik dia beralih bulan , budak2 begitulah .. tapi bila x tidur mlm , kitalah yg penant sikit , nak2 kalau bekerja ..

x perlah , bersifat sementara sahaja tu ..

rohaadam said... Reply Comment

Sebaya lah dgn baby saya...mmg skrg buat perangai susah tdo, nasib baik...malam ok...

Kesuma Angsana said... Reply Comment

lena betul tidur tu !