U Click Me...I Click U Back

Monday, May 27, 2013

School's Out..

As salam..

lewat update blog hari ni..
actually dah rasa keboringan cuti sekolah kali.ni..
tak tahula dapat tak balik ke penang weekend ni..
depends on hubs' schedule..huhu..

since malam jumaat on wesak day tu..
we dah tak melekat kat umah..
ada sedara terdekat menikah malam tu..
sedara tu kebetulan dok area melati jugak..
nikah pun ngan orang melati jugak..
jodoh kenal masa sekolah menengah lagi..

jangan tanya gambar pengantin ek..
memang satu habuk pun takde..
ngan melayan dak Aish..
takde tangan nak pegang kamera..haha
*alasan aptb*



gambar saje nak tempek..

hari sabtu malam plak keluarga pengantin buat tahlil dan kenduri..
fuhh..makanan giler punya sedap..
tak boleh nak describe ko!
aku makan tak angkat2 kepala
*sila bayangkan*
kari kepala ikan nalaaaa!
ikan keli goreng..
sambal belacan..
sup gear box pun ada ko!haha
tu aku ambik nasi tinggi menggunung!
fedulik..hahaha..
licin aku makan..alhamdulillah..

esok tu ahad ada kenduri nyambut..
meriah sangat..
lauk pauk semua masak sendiri
memang tak boleh lawanla catering..
mabeles sangat..
dengan ais krim..cendol..beehun sup..
hadehh..alhamdulillah..
kenyang bawak ke malam..
tidur pun tak bebunyik..hahaha...

ni je gambar yang ada semasa majlis hari ahad hari tu..aku dok dari kul 11 sampai 7 malam..

gambar ni pun aku cilok kat fb fuza musa

ok..habis citer weekend kami campuq ngan cuti wesak day..

gambar berdua ngan dak Aish..mujur tak merengek..sepanjang kenduri tu..3x dia bantai tidur..hahaha..

korang plak cuti ke mana??cer citer..

posted from Bloggeroid

7 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Huhu...
Tak kemana pun kak
Papa dorg ni kata tggu abes cuti skolah baru p jalan2...
Lama lagi la tu jawab nya..

NinaAz said... Reply Comment

Comelnya cikgu ngn baby cikgu. Hihi

Ayu Firzara said... Reply Comment

Akak comeiiiii...muda remaja gituuu...apa rahsianya? *wink*

MizzTina said... Reply Comment

amboi, kemain dressup dak aish tu ye..


sy cuti pun g kenduri kawen kak..

Ernie Widhyharti said... Reply Comment

cuti duk umah saje.. buat assignment -.-

jom singgah blog kite :)
http://cikewi.blogspot.com/2013/05/gedung-pakaian-online-paling-murah.html

TeacherAzimah said... Reply Comment

Rine klu outdoor activity mcm ni mood anak2 baik mmg heaven lar kan. Syukur sgt2. Amal skang ni tgh fasa merengek lar. Btl2 menguji kesabaran. Kdg tu hilang jgk sabar.

PinKy MoMMa said... Reply Comment

ai sukaaa warna baju dan tudung cikgu hehehe..maklumlah warna pojaan hatiku ngeee