U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 22, 2013

Sambutan Hari Guru 2013 | Perlawanan Bola Jaring - Kisah 2

As salam..
bersambung dari kisah 1
kalau nak baca kisah sebelum ni boleh klik link kat bawah


selesai kesemua acara pemberian hadiah kepada guru2 daripada murid2..
then guru2 diberi rehat untuk makan2 dan menukar baju sukan untuk acara seterusnya..


posing suka menunggu cikgu2 yang lain get ready untuk berentap di atas padang plak..hehehe



cikgu2 SKTM2 memang kaki posing la..ada kamera ada kami!!



kemeriahan di padang..semua nak jadi penonton cikgu2 plak nak berentap..


merah vs oren!!


tudia!!cikgu2 semua bersemangat nak main bola jaring..
to be frank..aku tak terror haih main bola jaring nih..kehkeh..
kalau suruh aku main bola tampaq..hah..yang tu aku terror!!*sambil beliak biji mata excited ko*

meh jom tengok aksi chekgu azrine main bola jaring..langsi ke tak???








banyak lagi gambar...tapi tak dapek la nak attach semua kat sini..
banyak sangat tak larat nanti hampa nak scrool..
so aku amik among the best jela..ek..
best sangat..keluar peluh perempuan!!hahaha

selesai je semua aktiviti2 yang telah dirancang oleh pihak BKGK sekolah
kami dijamu dengan makan tengahari oleh pengusaha kantin kami..kak saba
tq sesangat..semoga murah rezeki..

korang cer teka merah ke oren yang menang??
nanti aku jawab entry sambungan dia ek..
ada lagi kisah hari guru..
nak citer pasal dinner plak..
tunggu kisah 3 ek!!

..to be continued

p/s : ada lagi aktiviti2 lain yang indoor untuk guru2 mengandung dan outdoor main futsal.. tapi tak dapat nak ceritakan kat sini..sebab aku tak tengok pun..tak sempat..kira halal la ek..

8 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Mana nak sempat.. Sedang beraksi di medan perjuangan hihi...
Mesti ka team akak menang
Kak, awet muda btul la kak... Apa rahsia?
Saya igtkan td anak murid

MRS. K said... Reply Comment

rindunya nak main bola jaring.. dah dekat 7 taon kot tak main.. huhuhu...

With Julia said... Reply Comment

Merah ke oren ek menang hihihi...best yerrr main games...cikgu nampk sempoi pastu cantik plak tuh :)

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

jadi cikgu ni boleh lagilah main game...saya rindulah nak main bola jaring...tapi takde geng...geng surirumah kat sini malas nak kuar rumah...huhuhu

BUNDA a.k.a KN said... Reply Comment

assalam cikgu,

salam kenal dari bunda

fuZa said... Reply Comment

Malaysia boleh!!

Alin Marlini said... Reply Comment

Masih tdk terlambat utk ucap selamat hari guru :)

Nur-nba said... Reply Comment

Hebatnya akak dan rakan2 beraksi.. Semangat sungguh.. Selamat Hari Guru.. (maaf terlewat wish).