U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 23, 2013

Sambutan Hari Guru 2013 | Dinner - Bahagian Akhir

As salam..
macam cerpen plak ada siap bahagian2 ek..

jom sambung cerita!
pasukan mana ek yang menang??
yezzaaaa...!!!
pasukan MERAH yang menang!!!!!
rezeki kami..alhamdulillah..
walaupun tak pandai main..
tapi berlagak je macam pandai..hahaha
kalau korang nak baca entry kesinambungannya..boleh klik link kat bawah ni ye


ok..actually this dinner was organized by our PIBG SKTM2
so tempat dan tema semua dipilih oleh pihak PIBG sekolah..
pihak PIBG nak sponsor makankan??kita ikut aje..
rezeki jangan ditolak gitu..
alhamdulillah..

for the 1st timela aku join sebab dulu (2x sambut hari guru)
aku tak pernah join sebab derang buat kat kantin sekolah
malam pulak tuh..
masa tu anak2 aku kecikkan??
tetiba aku bagitahu hubs aku yang dinner hari guru buat kat sekian2..
hubs aku offer diri nak jaga dak Aish..
and suruh aku pergi..
hmm..serius kalau ikutkan aku memang malas nak pergi 
sebab aku malas betul nak cari baju..
yelar katanya ada temakan
aku tak ikut pun tema..
bedal jela LABU!!
Tempat : Bangi Kopitiam Taman Melawati
Tarikh : 16 Mei 2013
Masa : 7.45 - 11.30 malam
Tema : Colourfull
 tempek muka kak cik Yaya besar2...sekarang kalau bergambar suka buat muka..
jadi peneman aku malam tu.. sebab bawak dia is FREE..hahaha..
kalau bawak spouse atau anak2 yang besar sikit kena top up rm30
sebab PIBG hanya cover untuk cikgu2 SKTM2 sahaja

 para cikgu2 yang vok2 gitu..kemain lagi derang ngan bulu2 mata bagai..hehehe

 ok..sory la..gambar makanan memang tarak..sebab memang takdan nak menangkap..
masing2 lapo..makanan depan mata terus ngap je..hahaha
dasar!!APTB...

 tu muka abang2 band..memang sedapla depa nyanyi..siap kami pun nyanyi sekali..hehehe

ini jela satu2 gambar aku yang sempat ambik secara full ngan BFF aku..tu pun sememeh je tudungkan..
serius tak dan nak bersiap2 sangat malam tuh..
apa pun tak prepare..semua baju yang siap ada dah..
takdan nak berkalerpul sangat..pffftttt

 kak cik yaya with my BFF iftitah and hani bucuk!!

 nasib ada jugak gambar ngan kak cik Yaya..
aku takdok lama pun kat sana..kul 10.30 dah gerak balik..
sebab teringat kat dak Aish..
memang tak senang duduk kalau tinggal lelama kat hubs..
susu pun bekal setakat 4oz jek..
buat habuan tidur malam
sebab kalau malam memang selalunya direct feedkan??
rasa jek air susu keluar masa dinner tuh..huhu

gambar kandid kami..ko tengok la bff aku ni semuanya voguekan??hahaha
cikgu2 pun suka je bab2 melawa nih..hahaha

last but not least
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng...jeng...jeng...
 mempersembahkan gambar candid paling hudoh..
ko tengok terserlah dagu berlapis aku..hehehe
memang!!!!APTB...
PFFFTTTTTTT
tapi aku suka gambar nih..
sbb nampak natural kan??
*gediks*

10 comments:

maria firdz said... Reply Comment

Wah.. Dasyat.. Byk series... Hehe

TeacherAzimah said... Reply Comment

wahhhh happeningnya u all bestnya!! ok dah tu rine shawl tu dah colorful dah hehe...

Tina Othman said... Reply Comment

Vogue2 semuanya hotmama gitu

Nad MamaZN said... Reply Comment

Kalerful senang jek kan
Pakai jek shawl/ baju corak tribal
Dah cukup kalerful dh hee

Suka gmbr bwh skali tu =)
Kak cik yaya tolong amik gmbr mama jugak ek?
Hehe... Nampak kepalanya

PinKy MoMMa said... Reply Comment

glamer betul cikgu cikgu kita hehehe..blh masuk majalah ni ;)

With Julia said... Reply Comment

hahahha suka tgk aksi cikgu2 yg sporting...seronokkkk ye...lawa lah tudung2..nk beli ler kaler cm tuh...so happening :)

lizz said... Reply Comment

semuanyer gojes n jelite...
kemain comey yaya lawo dier pakai dress tu..

eima said... Reply Comment

gumbira ..aku tumpang hepi ..

ibuayu said... Reply Comment

Seronoknya PIBG sponsor lagikan..

NinaAz said... Reply Comment

Best giler mcm ni. Sekolah nina smbut biasa2 jea