U Click Me...I Click U Back

Monday, May 6, 2013

PRU 13 | Selangor Cuti | Sogo Sales

As salam..

Alhamdulillah..
Selesai sudah PRU..
Any turned out..
Kita mampu bersyukur je..
Apa2 yang berlaku semua ada HIKMAH disebaliknya..
Please stop arguement..
Sebab kita yang bakal sakit dan merana nanti..
Orang atas rilex je..
Kita tak payah nak overshadow plakkan?

Peace no war..

Ok..selangor cuti hari ni..
Aku mengajar di Selangor..
Alhamdulillah dapat rehat another 1 day..
Tapi ko ingat bila cuti..
Ko boleh goyang kaki..
Harusla ko kena setel semua benda..
Masak sarapan..
Basuh baju..huhu

Hari ni tumpuan aku lebih kepada kain baju yang belambak..
Adala 3 trips membasuh sbb semalam hujan nonstop..
Hujan rahmat..
Jadi ko tahula bila banyak isi rumah..maka kebarangkalian untuk membasuh bertrip2 tu ada..haha..
Hari ni aku setel masak nasi lemak pepagi..buat daging kicap..
Tu menu sampai ke tengahari..
Sebab dah takmo cara ke dapur dah..
Sementara panas terik ni better aku amik kesempatan..hehe..
Lega je mata bila dah selesai membasuh...yeahhhh!!


gambar dak Aish berbaju tema Malaysia..ngee..sementara tunggu keputusan PRU 13 semalam..

Ohh..nak cerita Sabtu dari kul 4 petang aku lelepak ngan ank kat Sogo.
Gi Sogo pun sebab hubs ada kerja sejam kat area PWTC..
So he dropped us kat Sogo..

Giler ko..Sogo Sales!!!
Tanjat kak ton!!haha..
Tengok meleleh ayaq liur beg Guess 50%..
Aku takde budget pun nak sopink.
Just melawat kawasan jela...




Tapi kalau dah namanya perempuan ek..
Terpesona dan tergoda jugak dengan padini yang ada sales 50-70%..hehe..
So dah terbeli satu blouse yang sangat gojes..
Hanya rm19 je uols..
Nanti iols pakai..
Kalau ingat iols tayang kat sini ek..hehe..

Orang KL kerja ke tu?kerja bebetul no..jgn main2 tenet je..hikss..

*libasrambut*

posted from Bloggeroid

3 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Libas rambut tak tahan tu hahaha! :)
Rambut pendek kan? Kan? Kan? Hihi
Jom dok umah sesama, yeay!

Tina Othman said... Reply Comment

Dengki wei sb kl kena keja haha, tensen tunggu kot dia nak umum cuti mlm td, mimpi jelah

eima said... Reply Comment

syok arr cuti free ..lain kali lah sbb ini kali lah tak berjaya