U Click Me...I Click U Back

Monday, May 20, 2013

Minggu Yang Ditunggu..

As salam..
Dah masuk minggu ke4 utk Mei..
Time really flies..
Sat je dak Aish dah nak masuk 7 bulan..
InshaAllah..esok genapla Aish 7 bulan..
Tu citer esok la ek..

Banyaknya post tertunggak..
Kisah kak cik Yaya ke Kidzania pun belum update..
Kisah Sukan Mini kami..
Kisah Hari Guru lagi..
Hadehh..

Nak update tp gambar tak boleh attach kat hp..*update guna s2*
Kena guna laptop tu yang berchenta sangat..
But i promise u to update k..
But slowly la..
*budget ada org kesah*

Isnin dah ek..
Minggu yang ditunggu2..
Minggu gaji..
Minggu cuti sekolah..yeahhh!!
Cuti 2 minggu..yeahhh lagi!!haha
Dasar malaskan..

Tapi actually banyak sangat kerja nak setel..
Proposal tesis aku pun belum siap..
Tak tahu bila nk siap ni..
Budget this semester nak kena usulkan..
Tu yang buat selalu tak boleh tidur malam..
Terpikir je...bilala nak siap..bila nk cari tarikh untuk bentang ni..huhu
Korang doakan aku ye..
Semoga dipermudahkan perjalanan pengajian aku ni..aamiinn..

P/s : kul 12.30 ni ada meeting...isnin dah ada meeting..camne tak Monday Blues??

posted from Bloggeroid

8 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Eeee serius hari ni i pun ceria semacam sbb its a last monday before school holiday yeha!!! Dahler mggu ni 4hr jer keje...hehe

Nana said... Reply Comment

Saya pon sgt tgu kan mgu ni hahah
Xsaba nak balik bertapa kt kl 2bulan

MRS. K said... Reply Comment

tak sabar jugak nak cuti skolah nih.. byk plan nih.. :b

Nad MamaZN said... Reply Comment

No monday blues la ek
Sbb byk menda happy2 utk diingat :)

NM03 said... Reply Comment

takpe cekgu... pelan2 kayuh

hapdet skit2 ok

ai setia menanti

hikhikhik

Samsinor Kamarudin said... Reply Comment

Selamat hari guru... walaupn dah terlewat... salam perkenalan... penat betul cikgu ni... mahu dapat tips sihat,cergas, penyusuan jom ke blog saya..
http://samsinor79.blogspot.com

eima said... Reply Comment

cekgu nanti nk submit proposal nk masuk sekolah jgn lupa contact ai dulu ... hihihi boleh jumpa ...

Tina Othman said... Reply Comment

Bestnya nak gaji dah, org swasta lambat gajinya