U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 29, 2013

Meatball Burger Bakar Abang Burn RM1 Je?

As salam..
Khas untuk orang shah alam..
Kalau tak pun org KL yg sanggup terjah ke sana dipersilakan..hehe




P/s : tak tahula bila nak dapat makan burger bakar abang burn..*nangis*

posted from Bloggeroid

4 comments:

mama tisya said... Reply Comment

best kn kalo dpt..tp tula rm1 jauh nun shah alam..nk p yg terdekat kt ampang tp tktau bila

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

wah terliurnya...

HenRy LeE said... Reply Comment

cam best jer... kat KD ni macam ada branch dia kan?

Papa-NtiQ said... Reply Comment

Hi Cikgu....RM1 je?...........cakap pasal burger bakar abang burn nih saya baru jer pegi makan kat branch dia di johor bahru. Lazat dan cepat service!Pics pun baru jer upload dalam blog so bila senang tu jenguk la yer di http://www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan makan hehe…takde topik lain
dan....kalu minat tu follow la yer blog saya TQ