U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 23, 2013

Lega..

As salam..
Ceria tak hari ni?
Semua cikgu2 sengih2 je hari ni..
Sebab hari ni last day of school..yeayy!!
Then the school will be out for 2weeks
Yeayyy again!
Gaji pun masuk hari..yeayyyy berjemaah!

Hari ni tak dan nak bersarapan awal..
Tot to breakfast at mcD..
Rindu nak pekena kopi mcD..haha
Hebakk nak kopi mcD je ngko ek..
Tapi hubs kerja kul 4pg td dah kluar rumah..
Hmm..

Then hari ni plak dak Aish asik merengek je..
Sua tek takmo..
Entah kenapa..
Melalak2 tengok aku jemur baju kat luar..
Nak heret sekali walker dia keluar jugak..
Hadehh..
Nak bagi tidur pun nangis je..
Bagi tengok kartun pun sat je..
Cek perut tak kembung..
Beralih bulan kot ek?

Apa kerja pun tak boleh buat..

Ni baru sat td dia tidur lepas bf dia..
Lega aku!
Dah nak siap gi sekolah..
Nak pakai ceria2 sikit sbb last sekolah..
Ngee...
Jangan mara aaa...

11 comments:

*azni* said... Reply Comment

best nye jadi cikgu..btw,suka tgk masa anak tido..tenang jer...

ctmah said... Reply Comment

selamat bercuti cikgu...
aish nak suh mummy cuti awal kot..hihi

Nad MamaZN said... Reply Comment

Tumpang yeayyy jugak! :)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Yeayyyyy cuti!!!

aThidEaN said... Reply Comment

alolo sukenya dia
ada plan gi jenjalan mana x?

imani pon kekadang meragam camtu. takde sebab..

MizzTina said... Reply Comment

esok dh start cuti kan.. best la akak..

fuZa said... Reply Comment

meragam nak dapat adik,,
erkk..

Alin Marlini said... Reply Comment

Huhuhu...jelesnya

Norlizayati Othman said... Reply Comment

Selamat bercuti. Saya masih kena kerja sampai minggudepan. Bestnya cikgu azrin dh dpt bercuti. Uwaaaa..

ibuayu said... Reply Comment

Comelnya aish tido...wlpn cuti 2 minggu jadual dah penuh dah hehe

NinaAz said... Reply Comment

Bestkan cuti. Hihi