U Click Me...I Click U Back

Friday, May 10, 2013

FOODSTAGRAMMING

AS salam..

Found out 1 interesting article at Utusan Malaysia this morning..
Rasanya best kot kalau dapat kongsi kat sini..
Sebab aku KOMPEM..
Kita semua dah di kira Sakit Mental..haha



Kegilaan memuat naik gambar makanan ke laman sosial internet petanda orang sakit mental?

Ada kajian dibuat oleh pakar obesiti..kecenderungan memuat naik gambar makanan dalam laman sosial.seperti facebook dan twitter serta instag blh meningkatkan kadar obesiti dan membuatkan orang obses dengan makanan..

Hmm..komen anda..














nasi goreng sedap dimakan lazat dimakan..hehe..tabur cili api then SIAP!!

Siap untuk hubs makan sebelum gi solat jumaat..hehe..

Oppsss..jangan kata aku sakit mental ek..saje nak bg korang terliur!!hehe

Oppss..

posted from Bloggeroid

8 comments:

Kuazue Mohd said... Reply Comment

hahaha...cik azue ni sakit mental tahap apa yer kalau bukan takat makanan..minuman..kain...mesin semua haplod naik nih!!...
memang terlapaq tgk la..!!

Nana said... Reply Comment

Makna nye rmai org msia kita sakit mental tmasuk saya hahahaa
Kt instagram mmg bese gamba makanan je
Jgn kwn ngan saya tau sy mental hahahaha

eima said... Reply Comment

aku dikategori bukan sakit mental yeay .. tak penah sekali pun upload gambo kat sfb bab mknan ... kat blog pun jrg ..melainkan JJCM je ...hauhuauhuahuah

Ayu Firzara said... Reply Comment

kehkehkeh...sekali sekali perlu juga sakit mental...tengok gambar makanan syok! makan lagi syokkkkkk... *patutlaaaa takleh nak kurus huhu*

Gieyana said... Reply Comment

Td da article tbaru keluar lepas posting gmbr ni berleluasa kt fb..x mental actually tp dh jd habit..:)

PinKy MoMMa said... Reply Comment

oo patutlah ramai up gbr kat pesbuk semua letak caption 'mental' hahahaha
baru tau kisah sebenarnya apa..

terpikir2 tau iols..apsal korang ni..mental sana..mental sini ;p

ieda immi said... Reply Comment

ahhaha x lah koot
kita boleh nilai diri kita kan ;)

Kesuma Angsana said... Reply Comment

hehehe ada terbaca jugak !