U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 8, 2013

Cerita Hari Selasa

As salam..

Pe kabar..
Hope semua baik2 selalu..
Jangan pening2 pasal PRU 13 sudah...
Kat fb tak habis2 lg isu ni..
Ada kot 2-3 orang yg aku dah unfriend..
Tak kose nak baca nak tumpang dosa free..huhu..

Ohh..semalam takde update apa..
Banyak citer nak citer kat sini..
Tapi tak menang tangan dari pagi setel hal umah..
Nanti2la aku update 1 by 1 ek..
Kot ada yg tunggu..
Kalau takde pun aku syok sendiri jugak tulis kat sini..hehe
Blog aku kennnnn??

Sarap dah ke korang?
Aku hari ni juz amik kuih je..
Beli rm2 dapat 5keping ek..
Cukupla buat habuan makan sorang..

Oppss..kata nak cerita pasal semalam..


kak cik yaya gi Lawatan Sambil Belajar ke Kidzania..

Yang ni detailsnya akan aku citer later la ek..
Gambar banyak kat kamera..
Aku tak gi pun..
Kak Cik Yaya gi sebagai bidang terjun..hehe..rezeki dia la tuh..
Nak tunggu abah dia bawak..
Kluar janggut pun belum tentu..haha..

Semalam jadual tak penuh..
Tapi banyak kerja tertangguh nal.kena setel..
Kot lama sangat mengadap pc..
Balik rumah rasa berat tengkuk..
Rasa macam bp low..
Aku memang ada tekanan darah rendah..
Menangkap tengkuk tu yang tak tahan..
Mulala melepek je mengalahkan ibu mengandung..haha

Kul 9 malam dah tumbang..
Dak Aish kak ngahnya yang jaga..
Nasib ada kakak2 tolong tengokkan..huhu..

Minggu ni minggu anak2 aku exam..
Hope dorang boleh buat yang terbaik..
Korang doakan ye..
Semoga dipermudahkan untuk.anak2 aku dan korang semua yang amik exam...
InshaaAllah..
Selamat hari rabu semua..

posted from Bloggeroid

11 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

Tulah sana sini pasal pru, baik lelaki atau pompuan, boring gila

Nad MamaZN said... Reply Comment

Kak yaya dh p kidzania dah
Bestnye!
rombongan tadika ek?
Akak, jaga kesihatan k!

TeacherAzimah said... Reply Comment

eh sama arr sy pun ada low blood pressure. stock gula2 kena sentiasa ada utk pastikan darah tak kurang gula. or else blh pitam, shaking 1 badan. btl2..dia selalu mennagkap tang tengkuk :-(

Nana said... Reply Comment

bohsan..
dah 3 ari xbenti lg usi pasal pru
udah2 la..
mau seminggu baru abes nih
saya mana yg lebey2 tu saya hide dia nye news feed
nnt pas abes2 reda
baru unide blk hahaha
sonoknye dah g kidzania
tingin nak bawa mia g
nnt la tgu dd dia blk

Lydia Miza said... Reply Comment

Hamboi cik yaya bergaya sungguh

Cik Puan Rara said... Reply Comment

rara pon nyaris2 nk unfriend org.hehehe.tp sbr je.

fuZa said... Reply Comment

jom kita p

Kesuma Angsana said... Reply Comment

anak2 exam kan minggu ni , mak lak yg rasa nak demam !

eima said... Reply Comment

bestnye skool bw gitu .. skool ai nk bw pi playground pun pyh ..hmmm

aThidEaN said... Reply Comment

bestnya lawatan tu..
cpt2 up citer nak tau pasal kidszania tu

PinKy MoMMa said... Reply Comment

warna baju dia cantik hehehe pink gitu..tak bawa lg anak ke sini huhu..
stand by duit utk bersalin ni cikgu ;p