U Click Me...I Click U Back

Friday, April 12, 2013

Zaman U

As salam..

Jumaat sudah..alhamdulillah..

rasanya baru je hari Isnin..dah masuk Jumaat..sat je rasa..
time really flies!!

oh..hari ni hari mengantuk..
drive tadi ke sekolah tersangat teringat bantal kat rumah..hahaha
tadi kat rumah dah siap2 makan nasi sebelum gi sekolah..
mana tak mengantuk??!!hadehhhh

ohh...bertapa aku rindu saat semasa buat Diploma masa di UiTM Shah Alam..
Diploma In Building Batch 1998
tiga tahun di sini memang banyak meninggal memori..
kenangan berdating dengan hubs skang nih..(gataii)
naif je muka aku masa ni kan??

eh..yang mana satu aku??

4 comments:

JaSSNaNi said... Reply Comment

of coz yang paling comel itu.. 2nd kiri kat belakang tu..

Nad MamaZN said... Reply Comment

Tahun 98 saya baru form 4 kak :)

Kuazue Mohd said... Reply Comment

alololo..somel eek minah yg no 2 berdiri dari kiri..cepat jalan....ala.....time U dulu..semua cikedeng..comel2...klu tgk skrg..rasa2 nya pakwe2 yg tak menjadi tu pun sure syukur tak jadi...hihihihi..jgn marah na...muka innocent nooo

Aty_Fared said... Reply Comment

1998..sy br tingkatan 4 kak...:-)