U Click Me...I Click U Back

Monday, April 29, 2013

Weekend Kami Yang (isi tempat kosong dengan jawapan yang sesuai)

As salam..
Ohh..tajuk tu sila isi tempat kosong ek..
Kalau aku isi terus jawab boring yang amat!
But nasibla Sabtu tu sekolah..
Terisi jugak masa kami anak beranak..

Tapi bukan weekends ko sokmo gini ke?hehe
Lainla weekend duduk umah tapi hubs takde..
Banding dengan weekend dok umah je tapi hubs ada sekali..
Eh..memang lain tau..
Si kak cik Yaya..abh dia baru takde 2 hari..siap ckp...
"macam dah seminggu abh tak balik tidur"..boley?haha..
Rindu tahap dewa dah tu..
Macam tak biasa abh dia outstation..huhu

Ahad plak terisi dengan pergi pasar...masak nasi lemak..
Pasar Ahad ni cam dah jadi rutin wajib untuk pergi..
Tak membeli pun wajib tawaf..
Usha tudung..usha benda tu...usha benda ni..hehe..syiok..tak beli pun its ok what..yg pntg puas dapat tengok itu ini kan?

tempek gambar dak Aish ralik ngan tab..hebakkk..kak cik ko dapat..ko pun nk join sama..bkn apa..dok tengok cahaya dari tab tu..hehe

My hubs dah selamat sampai kul 10 mlm td..alhamdulillah..
Act dah lama kot hubs tak outstation lelama gitu..
Anak2 la rasa rindu kt abh dia takde umah lama..
Dak Aish nmpk abh dia terkinja2 nak gi..kemain ko..
Anak abh!!

Weekend korang pe citer?habaq mai..:-)

posted from Bloggeroid

6 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Cuti skolah nnt bleh la plan p cuti2 kejap ;)
Pasar ahad tu katne kak?

Selamat pagi cikgu! :) (gaya ehsan upin ipin =p)

aThidEaN said... Reply Comment

mine was filled with fabulous activities.. hahaha over ayat fabulous plak..
isi masa dgn anak2 ..bawa gi uni..cmtu jer la

Mak Wardah said... Reply Comment

Salam kenal Cikgu...weeked kita hampir sama, pasar, memasak dan tgk tv. take care

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

biasa lah tu,kena ke pasar jugak...cari lauk...nampak aish syok tengok cahaya...tak de ke nak masuk mulut ke?...hehehe

Lydia Miza said... Reply Comment

Bila weekend hubby takda mmg mati kutu kot rine

eima said... Reply Comment

hari yang membosan kan klu dok rumah tak pun keja kerja on weekend