U Click Me...I Click U Back

Monday, April 15, 2013

Pre-Order Kain Sulam Bandung

As salam..

sesapa yang berminat dengan kain sulam dari Bandung untuk dipakai di pagi raya..bolehla membuat tempahan..

in shaa Allah kain akan sampai pada pertengahan bulan Mei nanti..

ini ada beberapa contoh kain yg boleh diorder jika berminat..












jika berminat bolehla contact fuza musa di..

~ fuzamusa@yahoo.com
~fb Fuza Musa
~ http://fuzamusa.blogspot.com
~ pm / whatsap 0192784580

posted from Bloggeroid

5 comments:

eima said... Reply Comment

mmg cantek tp aku dah suruh kak opis beli kat bandung die nk pi hujung bulan ni

Chekgu Azrine said... Reply Comment

berbaloi2..kena kirim byk sikit..sbb kain dia semua lelawa..saya ada byk koleksi dah..hehe

MizzTina said... Reply Comment

waaaa, nk la.. price kena tnye fuza tu gak ye?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

mizztina...sis..yup..any further quest n price..tnya si cantik manis fuza musa tu ye..

fuZa said... Reply Comment

Cantik manis yer? Puji nak diskaun la tuh erk hehehe

My flight on 16 May.
Siapa yang berminat tu silalah pre-order.
visit lah fuzamusa.blogspot.com