U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 24, 2013

Penang 2012 ~ Part 4

sambungan dari Part 3

actually..hari ke4 ni dalam jadual kami...patutnya dah gerak balik ke KL

tapi...

tetiba Hubs buat serprise...
ajak we ols gi island..
sebab semalam adala bebel kat hubs..
"balik penang ni cam balik express.. takde nak santai2 ke"
yelar..bukan balik selalukan??
so nak jugak rasa macam feeling2 bercuti giteww...
*fitammmm* 

ok..ready nak naik CRUISE..hahaha..*perasan*
naik feri je pun..
lama jugak tak naik feri..last was in 2010 rasanyala..if not mistaken..

 tension je tengok biler beratur panjang kat tol nih..hadehh..

my girls yang suker posing...macam2 rupa hader...

 my little sweetie pie...botak chin ko dik..hahaha

pemandangan dari atas feri...


my adorable anak dara..kakak ngan kak ngah...


 kami...

 the sisters...

kak cik Yaya

nun di sinun tu la Penang Island...
tunggu kami sampai ye!!

tunggu kisah di Batu Feringghi plak..
di part seterusnya ek..*malas*



5 comments:

MRS. K said... Reply Comment

besar² dah anak dara die..

Mama Zharfan said... Reply Comment

cepat jer besar kan our kids ni :)

Nad MamaZN said... Reply Comment

Akak pun dh mcm anak dara bile join bergambar skali tu :)

Nana said... Reply Comment

best kan naik feri
eh tgk gambo ngan anak2 tu mcm ngan adik2 je heheh menten muda gitu

eima said... Reply Comment

muda2 lagi anak2 dah besar ... syoknye kan kak...