U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 23, 2013

Penang 2012 ~ Part 3

As salam..

hahaha..lama giler ek entry Part 2

nak baca Part 1 klik


selesai makan kenduri di Perlis..kami pun balik ke Pokok Sena untuk sesi berehat..

sebelum tu adalah singgah ke pekan Kepala Batas..singgah beli t-shirt untuk anak2..
ada satu kedai dekat dengan Komplek Kailan, Kepala Batas..baju tshirt budak2 lawa2..
rembatla sorang 2 helai..termasuk dengan umminya sekali..hehehe

setel hari ke2 di Penang...

************

esoknya Ahad..kami ada kenduri sepupu husband pula di Sg. Petani..
mujur takdela jauh sangat..

 mula2 kita tempek gambar dak Aish dulu..masa ni dia baru 2 months plus..

dengan kakak2 dak Aish yang comel..masa ni gambar kak cik Yaya takde sangat sebab dia busy main menan kat rumah tok Tehnya..

 umminya pun nak tumpang posing sekaki..ate..tuan tanahkan??

bagi chance nak perasan2 kat sini ek..hehehe...

kalau nak tengok gambar2 kami di kenduri takde langsung.. hehehe..
pfffttttt...memang tak cukup tangan nak snap gambar.. apatah lagi nak snap gambar pengantin..
dah katanya ada anak kecik..
dak Aish langsung takmo tidur.. so berkepit dengan dia jek..
gambar2 syok sendiri pun dah ok kan..
*matakeatas*

takde yang best pun cerita di Part 3 nih..
tunggu entry seterusnya..kami di Batu Feringgi..
*perasanmacamramaiorangbacablogko*

peace..

4 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

Penang ni bab makan makan yg syiokkk tu ;)

LYAfrina said... Reply Comment

klo ada ank kecik mmg x nyempatnyer nk snap2 ni kan..

TeacherAzimah said... Reply Comment

Cantiknya baju hitam rine!! Mesti dr bandung ni kan hihi

PinKy MoMMa said... Reply Comment

tuan tanah mesti ada dalam blog..barulah betul..

cakap orang, diri sndiri pun jarang letak gmbar sndiri sebab tak de saper nak snapkan..sedih jer ;p