U Click Me...I Click U Back

Monday, April 29, 2013

Makan Area Taman Melati Je..

As salam..

Ni cerita malam Sabtu..
Sabtu sekolah ganti tu..
Anak2 dok rekues nak makan satay..hehe..
Biasa jugak tengok kedai jual satay tu bila makan kat area blok A rumah flat Taman Melati..

Tengok ramai yg dtg makan situ..
Selalunya kalau ramai tu sure sedapkan?
So kami teraila makan kat situ..
Lambat sikitla sebab kebetulan ramai orang..
Standardla dah order satay ni memang lambat..huhu

Umminya lapa kedaung yg amat!
Maka order makanan lain dulu..
Yang kak ngah takmo makan lain dah..
Nak tunggu satay jgk..
Tahap DEWA punya mengidam..haha


ni kueh tiaw sup ordered by Kakak..habis licin dia tibai..


yang ni ummi dia punya..lama giler tingin nak pekena yee mee kungfu ni..dapatla jgk rezki nk makan..licin jugak ditibai oleh ummi ngn kak cik yaya..hehe


satay 30 cucuk je..tu pun tak habis sebab awal2 dah tibai makanan lain dulu..

Review aku..satay dia memang sedap sangat!
Patutla ramai umat..
Nama kedai tak tahu..
Sebab gerai biasa je..
Tapi kalau kat taman melati tu kat flat blok A tu..
Gerai tu je yang jual satay..

Murah je satu cucuk ayam 70sen while lembu 80sen..
Besar2 satay dia..

Kalau2la.korang tersesat ke area Taman Melati..bolehla cuba..
Serius aku tak ingat nama gerai dia..huhu
Gerai ni memang buat catering jgk..
Tgokla kalau berkesempatan aku g jenguk n update nama gerai ni ek..

Til then..tq for reading..
Got class to attend..

posted from Bloggeroid

8 comments:

aThidEaN said... Reply Comment

apa nama kedai ni kak? selalu gak ke sana tp jarang makan situ

Nad MamaZN said... Reply Comment

Saya penah pekena nasi kukus ayam dara kat tmn melati tu kak... :)

CeqGu said... Reply Comment

terliur la pulakkk huk huk huk

Lydia Miza said... Reply Comment

Nampak besar dan menyelerakan satay tu rine. Ya Allah tau x rine, sini susah nk dpt satay gini. Entah apa la dorang asik buat satay warna merah tu. jintan pin x nampak bayang

eima said... Reply Comment

kami slalu order 5 cucuk je satay tak penah lebih kecuali tak order mknan lain ...klu mmg tak abis la

Cik Puan Rara said... Reply Comment

satay! terliur lak =)

PinKy MoMMa said... Reply Comment

aiseymannn..aduh cikgu..iols nk mkn satayyyy gak la..slurppp

iduraz said... Reply Comment

area taman melati?ktner yerk..saya pon dok ctu..dekat benar ngan putra lrt tu..