U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 9, 2013

Kisah Kasut Adidas..

As salam..

pagi ni masa nak jemur kain..
terperasan stoking aku dan hubs ada kt longkang kecik tepi umah..
peliks..knp ada kt luar?
masuk dalam jenguk kasut sukan aku ngn hubs..dah takde..aikkk!

tunggu hubs balik dari hanta ank gi sekolah..
kot2 dia bawak masuk dalam keretakan?
bila dia sampai tnyala dia..
hubs kata sah kena curikla nih..
ppffftttt...
dah la kasut tu baru beli kat jualan adidas kt the mall bulan lps..
tapak pun belum haus lagi nokk..
bukan rezeki kami la..
2-2 beli sekali..2-2 jgk kena curik sekali harung..ciss pencuri durjana..ko makan la duit haram tuh!

redha je la..:(

biler tgok dak Aish layan disney junior pakai kasut adidas..aku ngn hubs pun rasa happy balik..sebab comel no nengoknya..dah la tak pakai seluar ye dik..

p/s : inila akibatnya biler hubs dok ckp ada usha adidas kuning kat BTS last week..terus kasut tu majuk ek..

posted from Bloggeroid

3 comments:

Aty_Fared said... Reply Comment

takde rezki yer kak...hurrmm.asben saye tak suker letak kasut kat luar..sanggup ar susah2 die bawak masuk letak dalam stor tu...

eima said... Reply Comment

tmpt aku ni pun byk kes curi kasut

Nad MamaZN said... Reply Comment

Takde rezki..
Kasut mahai2 kene letak dlm la pasni
Cer tgk kt kedai bundle ke, tah tah ada hihihi