U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 24, 2013

DEMAM balik...:-(

As salam.

Hadehh..nasib boleh update pkai hp ek..
Ni dah teringat2 bantal ngn tilam kat rumah..
Sakitnya pale Allah sahaja yang tahu..

Ingat dah baik demam last 2 days..
Hari ni rasa balik..
Jangan jadi cikgu P ramlee sudah..
Cikgu tidur dalam kelas..huhu
Ohh fever...i don't need u at all..
Please get rid of me..
I want my POWER back!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

RINDU KAMU AISH!!

10 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Kita pun tgh sakit kepala sgt2 ni. Berdenyuttttt jer. Keje byk sgt :-(

eima said... Reply Comment

dh mkn ubat ke dear .. aku pun tak suka demam sbb risau anak2 plak kot depa terabai ngan jangkit

PoohGumux said... Reply Comment

sama cam sy jgk la...ritu demam pas elok 2 hr dtg balik demam nya...seksa la kita ada ank kecik ni kalo demam...mana nak layan ank lg gan kita dok demam kan...
moga cepat sihat ye

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Biasala skjp panas sat sejuk...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Sis eima..dh mkn..tq for concerning

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Poohgumux..tulakan..seksa..

ctmah said... Reply Comment

seksa demam..terpaksa berjauhan sikit dgn anak kan..get well soon dear

Lydia Miza said... Reply Comment

Rine... Moga cpt sht!
Aish kat mana?

erin said... Reply Comment

eh, aish jugak..hehe, sebijik nama anak kite eh, first time jmpe ejaan yg same, sbelum ni asyik jmpe aisy je

Kesuma Angsana said... Reply Comment

musim demam skang ni.. apapun jaga diri yer