U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 16, 2013

Approaching 6 months | Exploration

As salam..

kat sekolah sekarang busy dengan saringan sukan mini..
aku busy menrelief cikgu yg terlibat dengan saringan..uhuk..

wahh...tajuk bi tu yang tak menahan..
actually excited nk cerita perkembangan aish yang dah nak masuk 6 bulan next week.
dah tak boleh tunggu next week..
nti hilang hingatan daku...

Aish Iskandar sekarang membesar bagai johan..
alhamdulillah masih lagi minum susu cap Ummi..

syukur sangat Allah permudahkan aku dalam urusan ini..
even sometimes busy dengan kerja di sekolah..
tp still curi jugak masa untuk pam..
n sometimes susu merundum..
semangat buat power pumping..
n really hope that i will able to breastfeeding him until 2 yrs old..
aamiinn..doakan aku ye..

ok..back to the topic..

aish sekarang dah cerdik..
dah pandai sangat mintak orang angkat/ambik dia..
siap angkat bontot..
siap buat bunyi2...
memang syiok dgr bunyi yg dia buat tuh..(buli ank sendiri)

sekarang aku dah jarang letak dia dalam bouncer..
saje aku bentang kain kt bawah..
letak kat situ bagi dia guling2..
biar dia explore sikit..
tapi serius dia suka giler..
memang takde plak dia buat tangan suruh angkat ke hape..
kadang tu aku tgok senyap je.
rupa2 dah tidur ko..haha
so guna cara tu everday klu byk kerja k..ngeee









gambar2 yang sempat disnap gitewww...

malam ni in shaa Allah nak bawak dia gi cucuk + cek up untuk 4 bulan
lewat sbb hari tu dia demam lama..

doakan kesihatan kami sekeluarga baik2 hendaknya..

tq for reading and dropping by..:-


ummi tumpang sekaki posing...

posted from Bloggeroid

9 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

wah, dah besar dah Aish.. nampak lagi besar dari Luqman. Luqman dah 9 bulan.

Gieyana said... Reply Comment

Aish semakin comel..x dpt nk tau gender bb st sg nih..kens renung Aish hr2 la gamaknya..:)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Wahhhhh cer tgk peha aish. Montel u! Baby klu montel2 ni mmg geram jer tgk tau. Comel sgt

Nad MamaZN said... Reply Comment

Aish dh besar pasni bleh makan dah :)

eima said... Reply Comment

pas ni ummi kena kerja keras siap kan puri pulak

wisata outbound said... Reply Comment

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

ibuayu said... Reply Comment

bestnya dapat bagi baby breastfeed...makin tembam aishah

Fifi Nadhrah said... Reply Comment

comelnye aish!~

PinKy MoMMa said... Reply Comment

kaki masuk sampai dalam hahaha..comel betul!

suka tengok mata dia..nampak sgt tenang..