U Click Me...I Click U Back

Tuesday, March 5, 2013

Weekend Yang Busy..

As salam..

since 6 days ago i never wrote anything here..
actually banyak je cerita nak cerita..huhu
tapi minggu lepas minggu down saya..
patut kena observe dengan Penyelia Petang..
tapi dengan selamber aku sms dia bagitahu aku tak bersedia untuk diobserve..
makanya postpone ke minggu ni..
in shaa Allah..jumaat nih..

sebenarnya dalam dilemma nih..
dilemma apa??
nanti2 la aku cerita ek..
once aku ready k..

oh..busy sangat ke aku last week??

busy jugakla.. 
weekend seharian di rumah husband di USJ Subang..
menolong2 apa yang patut sebab anak tiri aku bertunang hari ahad lepas..
badan ni lenguh tak yah kira la..
yelar..badan pun tak larat kot..
sakit sana sini..

penangan tak cukup rest biler ada anak kecik nih..
ubat pun dah lama main makan tak makan..
tak sempat ko nak cara ke makan vitamin..hahaha..
jangan ikut cara aku k..
sangat tak membantu..
badan nih nak pakai lama kata ko..huhu..
 aci tak nak tunggu aish besar sikit baru nak cara ke badan??
jangan mara aaaaaa....

ok..ok...sedikit gambar2 random sepanjang last week..

 ni gambar kakak sebelum bertolak ke kem motivasi DR CAMP di Hulu Langat..kemain excited muka kakak seronok sangat nak gi camping ek..??


the latest of Aish Iskandar...muka ada senyum!!!
 teaser di majlis pertunangan di USJ..

itu je dulu update ek..
nasib ada banyak waktu free hari ni..
petang dah penuh jadual..huhu..
ok2..nak gi mamam dulu..
salam..

 
 

12 comments:

Cik Puan Rara said... Reply Comment

omeynya aiyyhhhh...

eima said... Reply Comment

ok kite tunggu next story... hihi

Kuazue Mohd said... Reply Comment

alololo...siAn nyer...jaga makan dik....

Izzati Asyraf said... Reply Comment

hai..nama saya muhammad aisy iskandar ..sama la nama kitewwww..ejaan je berbeda..ewah! jemput datang blog mama kitewwww(aisy)

Aty_Fared said... Reply Comment

Dah pandai sengeh2...makin tembam dan comel..:-)

Aty_Fared said... Reply Comment

Dah pandai sengeh2...makin tembam dan comel..:-)

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

owhh comelnya pakwe kecik saya...
hai aish iskandar...hehehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

Bz btul tu hehe
Nnt citer lagi :)

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

sibuk ye chekgu..takpe..

LYAfrina said... Reply Comment

lya pon bz gak late ni.. nk update pon x sempat,..

comelnyer baby..

fuZa said... Reply Comment

gegediks iols!!

Kesuma Angsana said... Reply Comment

padat betul bila hari minggu ye cikgu !