U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 28, 2013

Blurr Orang Tua Belajar

As salam..

alhamdulillah dah masuk sem 3..biler jadi pelajar tua nih rasa cam adehhhh...bluurrrr jek..sejak beranakkan dak Aish terus lupa dah camne nk buat proposal..nk baca jurnal pun dah macam tak kose dah haihhh

tapi bila tengok students reramai ni..rasa semangat balik..dan rasa..oh..belum tua sangat aku nih..hehhh..

tengah tunggu SV dato' ni tak sampai2..cuak menunggu..last jumpa dia masa bentang paper kat Bandung..masa tu ngandung dak Aish 6bulan..haha..tahap RINDU+GELABAH kot nak jumpa SV sendiri..adehhh..

doakan perjuangan aku tak ke laut ye kekawan...

semoga dipermudahkan dan diterangkan hati ini..aamiiinnn..

p/s : ank2 ada kt sini..abhnya jaga kat luar..pengasuh takde..bapaknya sakit masuk icu di kelantan..

posted from Bloggeroid

6 comments:

Nana Eddy said... Reply Comment

Salam Chekgu,
Maaf, komen tak berkaitan dgn post.
Just nak inform chekgu yang kami tengah buat giveaway tiket wayang bola kampung the movie. I think your kids will enjoy it!

do head on to our blog for more information - http://broadwayacademyasia.blogspot.com/2013/03/give-away-bola-kampung-movie-tickets.html

watyz said... Reply Comment

hai.. sama la kite tgh study gak. sem 3 jugak. tp wat sarjana muda jer.. jenuh kan kalo pale ni dh beku nak cair kan balik... heheehe

Liza said... Reply Comment

Kagm bila kwn2 sambung belajar. Saya ni xtau bila lg dpt pelang. Chaiyok cikgu!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Saya pun kagum..
Moga sukses!

TeacherAzimah said... Reply Comment

mana ada tua lg rine...muda lg tu. yg penting semgat tu sentiasa ada beserta sokongan dr org tersayang..teruskan usaha ya! sy doakan rine terus berjaya...

Kesuma Angsana said... Reply Comment

moga dipermudahkan terus yer