U Click Me...I Click U Back

Wednesday, March 20, 2013

Aish Iskandar dah 5 bulan...

As salam..

syukur alhamdulillah..

kerana memberi kesihatan yang baik kepada aku dan sekeluarga..

demam on n off tu masih ada..tapi penyakit itukan penghapus dosa...semoga anak2 cepat sembuh..

sekarang ni semua recovering..kakak pun dah pergi ke sekolah seperti biasa..

******************************

ok..back to tajuk..

syukur alhamdulillah..anak bujang ummi sorang ni dah masuk 5 bulan..

TIME REALLY FLIES!!

sekejap je rasa Aish Iskandar dah besar..

dan alhamdulillah.. syukur..Allah masih lagi mengizinkan dak Aish menyusu dengan susu cap gantung..susu yang tiada di pasaran gitewww... hahaha..

semoga rezeki dak Aish berpanjangan sehingga dia 2 tahun..amin..

 oh...sejak dah nak masuk 5 bulan ni..rasanya dah makin payah tidurnya...huhu...
kalau tidur pun sekejap je..hadoiii.. buat umminya susah hati jek..

 sekarang ni dah pandai sangat terliur orang makan depan dia..
kalau orang pegang barang dia pun sibuk nak pegang jugak..especially handphone..
sengih pun masih no.1.. kadang2 mengantuk pun masih sengih2 kalau orang cak2 dia.. hadehhh..
memang pemurah betul dengan senyuman...hehehe

 rambut rasanya dah makin banyak..even dalam gambar ni nampak mcm rambut profesor..hahaha
tengok dak Aish ni nampak memanjang.. dari melebar.. tu badan tak nampak bam2..
tapi biler pegang lelama..dokong lelama..mak ai!!*tak sanggup!*

 berat badan untuk 5 bulan ni belum lagi tau sebab belum bawak untuk jab..
in shaa Allah.. next week baru bawak..

ohh...lagi 1.. dah meniarap sambil pusing2..
dah pandai undur.. mara belum lagi..terbalik ek??hahaha
kalau di biar memang tergolek dok dari tilam..
dahla tilam aku tinggi..selalu dah tergolek..pastu waaaaaaaaaaa!!!!huhu
kalau time dia tengah tidur tu la kesian sebab tergolek terkejut ko..
ummi pun dah tahu gitewww.. dok letak jugak atas tilam tinggi tu ek??
bukan apa..lepas bf dia.. dia tidur.. takmo nak angkat sebab nanti terjaga..'
kan dia payah tidur?
so lepas ni sendar dengan bantal..kat bawah tilam tu pun dah siap2 letak bantal..hehehe

sekian je update dari ummi dak Aish..
lepas ni 2.10 dah nak masuk kelas..

selamat bekerja semua!!