U Click Me...I Click U Back

Friday, February 8, 2013

Tahun Jimat Baju Kurung

As salam..

Still pagi jumaat yg indah..
Sekejap je dh nak masuk weekend..
Sekejap je rasa dh seminggu..
Hampir sebulan aku kembali mengajar..alhamdulillah..

Syukur..dah boleh adapt sesikit suasana baru setelah ada anak kecik balik..
Penat toksah cakapla..
Balik kena pegang dak Aish dulu..
Bagi nenen dulu..
Pastu bagi dia lena..
Baru boleh start enjin kat dapur plak..huhu
Tambah skang..dak Aish dah ada peel baru..
Takmo letak..meragam nk berdokong..
Kot nak bermanja ek kata ko..hehe

Ok..back to our TAJUK

Tahun 2013 ni..
Jadual mengajar totally changed..
Sebab selasa hingga khamis kena ngajar PJ..huhu
Sebab subjek sains dah dipendekkan waktu menjadi sejam je seminggu..
Maka aku kena mengajar sains 5 kelas..
Dan selebihnya madam bagi aku 5 kelas untuk subjek PJ dan PK

Makanya isnin je la dpt melawa dengan baju kurung..huhu
Kesiankan?
Tahun jimat baju kurung kekdahnya..haha
Tak yah gosok..
Tak yah sakan nak berfaridah ko..

Apa kes ko nak berPJ ngn budak tahun 1 ngn berfaridah plak ek?hehe


sekali sekala bergedikperasanremaja

Haha..

Happy Holiday Ahead Uols!!

posted from Bloggeroid

12 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

adoii rin ni...apa salahnya berparidah sesambil berpj...sure anak murid kata VOGUE nya cekgu rine...hahaha...

gelak guling2 nit au

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@♥cikmOt♥

Cikmot..xgamak nak pkai faridah masa PJ..haha

eima said... Reply Comment

syok la pi skool pakai santai gitu bebas kekdahnye

Nad MamaZN said... Reply Comment

Ada hikmahnya tu kak...
Aisy kecik lagi, tak sempat kot nak iron baju nnt..
Hhheh
Syok la =)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Bestnya takyah iron baju! Wahhhh kekal slim ler dah jd guru pj ek...
Rine, tau tak knp waktu sains sek ren dipendekkN sekarang? Tgk jadual anak, sc ada 1jam jer dlm seminggu.

MizzTina said... Reply Comment

mcm anak dara la cekgu ni..

loytha'san said... Reply Comment

hehe..kakak remaja! :)

Ardini Humaira said... Reply Comment

dni masa dah membesar perut hari tu bedal baju sama je hehe

LYAfrina said... Reply Comment

hihi,,,mmg nmpk remaja sket bila berbaju sukan ni

LYAfrina said... Reply Comment

hihi,,,mmg nmpk remaja sket bila berbaju sukan ni

fuZa said... Reply Comment

baju lip lap kita pakai p beraya naa

CeqGu said... Reply Comment

Best aperrr, xyah susah2 iron baju kikiki