U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 5, 2013

Posing di Deco Krimas Berjaya Time Square

As salam..

hahaha...entry basi nih..
last year punya entry.. sebelum raya krimas..kuikui..
kami jejalan BTS nak cari tab untuk anak2..

antara gambar2 yang sempat disnap..
mostly gambar anak2 jela..
umminya adala sekeping dua..

sebab decoration krismas ni lawa..
maka posingla kami anak beranak.. 
kalau tak..tak kose haihhh nak berposing tetiba..
segan!!

layan gambar jela korang ek..
maleh nak karang2.. 
aci tak cenggitu??




 










banyak lagi actually gambar nak tempek..
tapi takmo nanti ada yang muntah hijo..
hahaha..

sekian sahaja cerita basi hari nie..
tunggu ada banyak lagi entry basi yang akan menyusul

in shaa Allah..
ecewah..
*budget ramai orang baca blog ko ek*

6 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

cer tgk pic nom.11
dah mcm sama tinggi...
dah macam adik beradik
ecewahhhhh sengih ler tewwww hehehe

Gieyana said... Reply Comment

cantik deco krismas nyer..:-)

Tina Othman said... Reply Comment

hihi times square ni dekat sangat dgn ofis saya

bestnya dah anak2 dara dah kan anak

Kesuma Angsana said... Reply Comment

tgk share pic2 ni, x kisahlah basi ke idak !

NM03 said... Reply Comment

ngko ngan anak2 bukan mcm mak ngan anak noks.dah mcm adik badek kekdahnya

mmg muda jelita la mu ni...

CeqGu said... Reply Comment

Dua tiga kali cikgu tgk tajuk entry ni....biar bonar tajuk christmas di ambang tahun baru cina hihi