U Click Me...I Click U Back

Monday, February 4, 2013

Isnin..

As salam..

tajuk dah macam poyos jek..

penat hari ni..semalam travel seharian uols!
ni macam tak cukup napas dibuatnya..

semalam kami ke Gopeng, Perak..
my kezen kawen..
dah lama giler tak attend sedara terdekat kawen..
dulu masa my kezen kat sg petani kawen tahun lps..
aku sarat ngandung Aish..
so tak dapat attend..
rasa seronok sbb lama tak jumpa sedara mara..

nanti aku citer lanjut ye pasal this wedding..
tak banyak bergambar..
sebab kepik dak Aish ni..
memang tak dan ko nak posing2..hehe..

pfffttt..huhu

nanti dah dapat gambar dari my kezen..
aku citer further..
hope soonla ye..


kak cik Yaya berkebaya ke kenduri semalam..
actually dah lama beli baju ni..
masa gi bandung tahun lepas..
tapi tak pakai sebab beli beso..hehe
dapatla merasa pakai kenduri ni..
excited kak cik Yaya!!


luruih bendul je nampak kalau bergambo..tapi sila jgn percaya..
propa je tuh..hehe

korang cuti panjang last week gi mana?

posted from Bloggeroid

5 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

bestnya dpt makan nasi kenduri hehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

Smpi ke gopeng dah aisy ye..hehe

MizzTina said... Reply Comment

dh mcm anak dara pakai kebaya..

eima said... Reply Comment

canteknye k.cik

Asyifa Mustaffa said... Reply Comment

mcm wanita melayu terakhir gitu....! Ayu jekk...:-)