U Click Me...I Click U Back

Friday, February 8, 2013

Coolnya Abby Abadi..

As salam..

Baru tengok kat blog oh bulan..

Benda baik harusla dikongsi..

Syukur Abby Abadi terima kehadiran baby baru bekas suaminya Norman Hakim dengan Memey yang diberi nama Darwish Hakim..

Semoga mereka semua terus berbahagia..

17 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

sporting gila abby

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

dalam hati tak siapa tahu...

MizzTina said... Reply Comment

seeloknya, biarla mcm tu...

eima said... Reply Comment

Hmmmm...bagus lah

::NureeN:: said... Reply Comment

bila tgk abby, teringat mak long nureen, dia siap jaga madu dia dlm pantang lagik.. perghhh, klau nureen x tau la huhuu

maria firdz said... Reply Comment

Yg berlalu biar berlalu.. Lau redha mmg akn cool je...

Mama Zharfan said... Reply Comment

siyes sgt cool!!

Ardini Humaira said... Reply Comment

bagusnya... ini redha dengan ketentuan Allah... Alhamdulillah :)

Kak Mahh said... Reply Comment

Bila reda itu qada dan qadar Allah.

LYAfrina said... Reply Comment

alhamdulillah.. abby dah redha dgn apa y berlaku..sbb tu dia cool..

Gieyana said... Reply Comment

alhamdulillah...:-)

comey bb...

fuZa said... Reply Comment

alhamdulillah

Ain Dzaya said... Reply Comment

payahnyer nak cari pmpn secool abby niee...sanggup melawat bekas suami punya bini...

Ain Dzaya said... Reply Comment

payahnyer nak cari pmpn secool abby niee...sanggup melawat bekas suami punya bini...

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

Alhamdulillah...buang yang keruh ambil yang jernih...esok2 kita kerdil sangat disisi Allah..

CeqGu said... Reply Comment

Abby skrg sgt tak sama dgn abby yg dulu. Skrg dia nampak lebih tenang dan matang.alhamdulillah

Aty_Fared said... Reply Comment

Mmng cool...:-)