U Click Me...I Click U Back

Monday, February 18, 2013

Cerita Sambut Birthday

As salam..

Hoii..cuti seminggu ko..
Liat tol..
Seminggu best je gentel dak Aish..
Maklumla tak lama lagi dah nak masuk 4 bulan..
Dah besar..makin panjang akai..haha..

Ok..ok..
Birthday kak ngah supposedly today..
Tapi saje cepatkan semalam..
Bukan beria2 pun..
Juz celebrated beli kek kecik je..
Bawak gi jejalan AEON..
Had fun there..
Makan2..
Sebab HUBS kejer kan..
Nak tunggu nex week takut tak terbuat..
Kesian plak kat dia nanti..

N aku tanya dia nak potong kek kat umah ke?
She said potong kat playgroundla..boleh ajak ika sepupu dia..
Aku cakap klau gitu kena ptg2 sikit..
So dlm kul 5.45 cuaca ok..
Terus gi playground..
Beli air kotak ngn jajan2 sikit..DONE!!

kek yg chomel...sechomel orangnya...


kak ngah ngn keknya..


with her sisters and at the back is her


I AM 10 YEARS OLD!!


us!!


dak Aish yg tak boleh makan kek...uhuk..

Tu je cerita simple celebration..
Okla..at least she was happy..
The thought tu yg pentingkan..
Last but not least

HAPPY SWEET 10TH KAK NGAH!

posted from Bloggeroid

9 comments:

Zee Suhaini said... Reply Comment

comeynyer aish..bulat je mata..

Mama Zharfan said... Reply Comment

epi besday kak ngah :)

fifi said... Reply Comment

happy birthday kak ngah.simple je tapi yang penting dia happy kan? :)

Tina Othman said... Reply Comment

comel je keknya, simple celebrate pun yg penting dia happy dpt sambut kan

Aty_Fared said... Reply Comment

Iyer kan kak..yg pnting anak gembire...:-) hepi besday kak ngah..:-)

Gieyana said... Reply Comment

s dh berkenan dgn aishni..comey tul!:-)

happy birhday kak Ngah..comey kek...:-)

Nad MamaZN said... Reply Comment

Hepi bday kak ngah!

CeqGu said... Reply Comment

geram tengok aish

Izzati Asyraf said... Reply Comment

nama anak kita lebih kurang..hehe..aisy..