U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 19, 2013

Cerita Kami Outing

As salam..

dah tengahari cenggini baru sempat nak update blog..
maklumla tak sempat la kalau dah ada anak kecik (alasan)
sory la kalau 2-3 hari tak sempat nak berBW ke rumah kekawan..
anyway tq to those yang sudi melawat blog senget nih ek..hahaha

ok..back to tajuk!!

hari Ahad lepas saje bawak anak2 outing..
kat Aeon Wangsa Maju jek..
dah stok dok kat area2 sanakan?
mana lagi kalau tak kat situ jek..hahaha

saje bawak anak2 jejalan..
sebab esoknya Isninkan birthday Kak Ngah
so aku bawak derang gi makan2 dan sekali jejalan la..
sekejap je..gi pepagi kul 10 dah kat Aeon..
by 2 dah ada kat umah dah...
sebab berjalan dengan adanya anak kecik tak yah citerla ek..
tu pun masa makan aku terpksa NIP dak Aish sampai dia lena..huhu

aci tak kalau aku tak citer panjang??
let's the pictures talk..ok??
yeahhhhhh!!!

memula kami jejalan area ground floor..nak cari baju t-shirt untuk kakak.. dia nih asyik kena beli baju jek..cepat betul membesar bagai JOHAN!!
sebab tak ramai orang...buat muka tak malu je snap gambar kat sini..hehehe
 
 kak ngah with adik Aish.. memang boleh harapla layan adik dia..sementara ummi dia dok membelek baju untuk kakak..

 kakak nih big fan tailor swift (betul ke ejaan).. so pantang nampak gambar okeh..kalau nampak betul2 aku tak tahu la camne...hahaha

 tak mo kalah jugak..nak jugak posing ikut kakak dia..haru tol!!

setel beli baju bajan..perut keroncong main lagu Justin Biber..

jom bedal apa yang kita selera 
(gambar makanan nan hado sebab dokong dak Aish)

setelah kekenyangan.. kakak dengan meehun tom yam.. yaya dengan nasi dan sup ayam..

 gambo tuan rumah...hik..hik..

 kakak malu2 kucing...konon ko kakak!!

 budak kehappyan dapat kek birthday!!!

sekian cerita weekend kami yang borink!!

korang punya cerita mesti lagi bestkan??


 

9 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

seronoklah budak2 ni ye

TeacherAzimah said... Reply Comment

rine...best tgk anak2 rine dah besar blh harap jaga baby kecik. kita klu pi shopping complex, klu bawak anak2 jgn harap dpt peluang nak tgk2 baju. klu nak shopping, jgn bawak anak huhuhu...u all nmpk santai jer. kitorang klu bwk anak, kalutttt jer. babak menangis mesti ada punya hahaha...

Asyifa Mustaffa said... Reply Comment

Senang ada kkk da besar...bole harap dah jaga adiknya....

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

rasanya eja Taylor Swift kot...sebab tailor tu tukang jahit hehehe...

diorang tak minat Kpop ke...

anak-anak memang cepat membesar,baju anak-anak dara saya dah lama tak berganti baru,tengok2 dah senteng tangan kaki...

Gieyana said... Reply Comment

bila anak2 dh bsaq, anak2 jd kwn baik kan..bestnyer xtvt cmni..:-)

diana said... Reply Comment

anak tengah membesar,kena beli baju tiap2 bulan le jawab nye...heheh

Nad MamaZN said... Reply Comment

Mmg salute la ngan akak
Sorg2 handle 4 org anak
:)

aThidEaN said... Reply Comment

bestnya pi shopping. xsabar ni tunggu abis pantang
btw happy besday kak ngah.
yg sulung tu makn jelita..:P

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Reply Comment

Bestnya dapat soping..tambah2 si kakak dpt baju baru! :)