U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 11, 2012

Rezeki December Datang Lagi

As salam..

rezeki bulan December rupanya ada lagi.. alhamdulillah..

BE dari Taylors University..BE ke 18 untuk 2012..

cepat2 banyak..nak cash out nih..hehehe

10 comments:

Kak Aya said... Reply Comment

tahniah! kak aya ada satu je lagi BE yang masih on going...belum dapat cash out lagi...lama nak tunggu rm50

TeacherAzimah said... Reply Comment

wahhh bestnya rine reeki blogging kan...

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

wahh...bestnya....kita punya BE pun dah credited dah...

Teratak Hami said... Reply Comment

best, best .. cepat2 cash out then shoppingggggggg

syafisyifa' said... Reply Comment

Tahniah kak :)

Masherna Mustafa said... Reply Comment

chekgu... bestnya. saya nak kena belajar jugak la. hehehehe... baru nak start berblog ni. banyak menda tak tau... chekgu tunjuk ajar bole?

www.shakeezmom.blogspot.com

JaSSNaNi said... Reply Comment

Assalamualaikum..

TAHNIAH.. kita tak pandai tengok BE BE ni.. camne ek?

Eyriqazz said... Reply Comment

tahniah..bolehla belanja saya durian crepe

P.s : Mohon bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Wah tahniahhhh! blog awak memang hebat! :)

Kesuma Angsana said... Reply Comment

tahniah ye