U Click Me...I Click U Back

Friday, December 28, 2012

Jumaat Dah!!

As salam..


tepek gmbo dak tecit ni dah semakin bolat..

Adoaiiaaii..dah nak semakin dekat cuti sekolah nak habis..even saya lambat lagi masuk sekolah..tapi dah rasa bahang kesibukannya sebab kakak2 Aish yang beso2 dah ke sesi pagi..jadi makin sibuk la saya pepagi sementara nak dptkan van..saya akan hanta mereka ke sek every morning..huhu

Alhamdulillah..buku sekolah ngan baju sekolah derang dah settled..tinggal nak beli beg sekolah je..sebab umminya cerewet sikit..biar beli beg yg elok terus..klu beli tu harus menang memakai giteww..beli biar blh pakai lamakan?

Actually banyak lagi benda belum settled..ada hutang dengan SV saya di UKM..sepatutnya saya kena bt temujanji dengan pihak INFRA untuk menjadi responden tesis PhD saya nanti..tapi nampak gaya dah bukak sekolah nanti baru dapat gi..once setel saya dapatkan pengasuh untuk Aish..patutnya dah dapat..tapi ada masalah sikit..nanti cerita kat entry lain..

Dah2..takmo pikir pasal tesis..mood ke laut dah nih..tunggu dapat mood dulu baru pikir..Mr Hubby selalu bising and tnya bila nak jumpa Dato' Razaq (SV)..huhu..betulla org cakap..kalau dah tua2 ni study..mmg ikut mood..

Semoga dipermudahkan untuk saya..amin..


dak Aish sekarang..tidur tak penah lekat bantal..buas jugak!!

Esok Sabtu..mungkin akan ke Muadzam..Happy Weekend!!

posted from Bloggeroid

No comments: