U Click Me...I Click U Back

Monday, December 10, 2012

Aish Iskandar Botak

As salam..

tak sempat nak update pepagi..busy weyhh..

sempat letak gambar Aish dah botak je.. huhu..

nanti cerita dan gambar2 Aish dicukur akan dibuat di entry yang lain ek..huhu

sory ek kekawan..nak BW pun tak sempat..tunggu petang2 sikit saya BW ek..

right after cukur rambut...

Aish Iskandar dah 50 days!!

alhamdulillah..

9 comments:

Si DauN CeRi said... Reply Comment

asik.... sedap la nama die kak, aish iskandar. hmmm

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

foyoooo dah botak pun maintain hensem! :)

Ezna said... Reply Comment

cute la dier :-)

Mama Zharfan said... Reply Comment

comelnya ;) ;)

MrS. F!zA said... Reply Comment

comek sgttt! ank kita bru je tmbuh rambut tu pon tk pnuh lg..pakai topi tu krg skit nmpk bulat kepala..hehe

jom join GA smbil bantu vote di sini

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

LYAfrina said... Reply Comment

makin nmpak bulat... sgt2 comel..lya pon suka tgk baby2 xde rambt..sbb makin nmpk montel +geram sgt2.. lg2 bila senyum nmpk gusi

TeacherAzimah said... Reply Comment

aish nampak makin chubby bila dah botak. comellll sgt! geram!

Teratak Hami said... Reply Comment

BOLAT !!!!

Botakkan sendiri ke? Luqman tak botak lagik. Sayang rambut dia.

syafisyifa' said... Reply Comment

Comell la baby...putih melepakk :)