U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 6, 2012

Juru Auto City, Penang ~ Part 1

As salam..

sambung cerita kami balik ke Penang during eid yang lepas..

sebelum bertolak balik ke KL sempatla kami makan2 sekitar Autocity.. dan sempatla cuci mata melihat apa yang bestnya tentang Autocity yang selalu dihangat2kan tuh..

Mr Hubby sempat merembat jeans kat situ.. dan saya hanya membeli blouse untuk 2 anak dara saya.. tu je yang boleh beli..mak buyung cuci mata sambil kemut senyap2.. sebab nak datang balik nanti bulan 12.. lepas habis pantang.. hahaha.. dan siap2 planning nak pergi kedai mana dulu..nak shopink sakan..wakaka..

nila rupanya autocity yang sibuk sangat nak pergi tuh.. hehehe.. semasa baru sampai tu tengok dari luar nampak la macam..."eh..bestnya!!"

sebelum masuk..haruslah sedas dua tembak kat depan ni kan??bukti kehadiran saya dan family besar Tn Hj Abdullah (aka Mr Hubby) datang ke sini.. yeahhh!!

takmo lepaskan peluang bergambar keseorang di sini.. tq to Fuza Musa

bergambar sebelum jalan2 cuci mata...

me with the kids..

my lovely daughters.. sekejap je baik tuh..lepas tu ada sesi tepuk tampar..suka sangat bergaduh..tak paham ummi!!

 tak caya?tengok gambar nih.. yang hujung belah kanan tu dah buat muka nak nangiskan??sebab tengah bergaduh ngan kakak dia..haru!!

kamu layanla nangis ye kak ngah.. ummi nak ambik gambar..hehehe..

dah penat jejalan selorong.. kami pun masuk beberapa kedai untuk sesi kopakkan duit pulak..masa ni Mr Hubby tak berjalan ngan kami kaum2 perempuan.. dia sakan berjalan dengan kaum2 lelaki.. adalah tuh nak usha apa2 tu..heheheh

sebab ada banyak lagi gambar.. nanti saya sambung lagi kat part 2 okeh??

ada sesapa penah sampai sini??

to be continued...