U Click Me...I Click U Back

Monday, September 3, 2012

Jalan-jalan Cari Makan di Sekitar Pulau Pinang

As salam..

cukup2la nak sentap lelamakan??

biarla sesapa nak cakap apa..dorang ada hakkan..sesiapa pun ada hak nak bercakap dan memberi pendapat sendiri..dah namanya negara demokrasikan??

habis citer sentap!!

jom kita jamukan mata kita dengan entry jalan2 cari makan okeh!!yeaaahhhh!!!

mari kita berikan khidmat gambar untuk menceritakannya.. hikhik..

*padahalkomalasnakciterkan??*


anak dara ku membedal roti naan di Kapitan, Perda..

having nasi kandar at kepala batas.. can't remember the name of the restaurant

saya pun tak terkecuali,.,,sebab tu balik KL...time check up..hah..ambik ko..naik 2kg!!...agegege

Keepchee pun kami bedal.. macam kat KL ko tak jumpa kan??

tunggu laksa 1..at Taman Koskam, Pokok Sena..

 raya ke-2.. nasi kandar lagik!!

 pekena coq udang fav Mr Hubby... wuwu.. i tak berapa IN sangat.. hehehe

 saya membedal nasi ayam.. while mereka2 makan laksa.. semua tu hantu laksa!!esp yang baju ungu tuh..hehehe..*ampun*

anak2 pun tak terkecuali...mengekor mak pak jejalan cari makan...wa..wa..wa..

p/s : ramai orang cakap..Penang memang best part2 jalan2 cari makan ni kan?? tapi saya belum explore habis lagi 1 Penang.. wuwu.. nanti nak sambung selepas deliver..yeayyy...tunggu!!!

5 comments:

qasehraihan said... Reply Comment

akak..lapoooo..huhu

LYAfrina said... Reply Comment

kat penang femes dgn "pasembor"--> xtau betol x eja ni..hehehe..

Ijah EmoTemo said... Reply Comment

syoknya makan-makan hihihi

etiey.com said... Reply Comment

Banyak makanan yg best best tp dua tiga hari blh layan kari... Hari seterusnya mesti kena cari yg biasa dah...

Ain Dzaya said... Reply Comment

jalan jalan cari makan ke sis? syoknyaaa...