U Click Me...I Click U Back

Friday, August 3, 2012

Terjebak Dengan Whitesoot.com plak..:-)

As salam

bersyukur Allah masih memberi kekuatan kepada saya untuk menempuh Ramadan yang ke 15 nih..alhamdulillah.. 

sejak Ramadan ni rasanya otak makin beku nak bercerita..banyak benda nak kongsi..tapi nak sampaikan tu jenuh jugak mikir idea camne nak olah ayat..itu ini..hehhehe..

nak citer pasal satu laman web yang best untuk uols cari baju kasual.. bagi saya memang lelawa jugak la baju dia.. cuma kena pandaikan mix and match.. 

saya ada beli satu je untuk try ok ke tak.. sebab harga pun lebih murah berbanding dengan poplook..

jom usha2 baju kat bawah ni.. saya ambik dari Whitesoot





banyak jugak baju2 office wear yang agak moden.. cuma kita kena pandai gayakannya dengan skirt labuh or slack..

macam saya kerjaya sebagai cikgu kurang sesuai kot.. sebab kat sekolah tak boleh pakai pelik2 macam orang kerja ofis pakai.. hehehe

semua pun bergantung kepada taste memasingkan.. orang kata cantik itu subjektif..saya kata cantik..anda belum tentu cakap benda yang sama cantikkan??

klik Whitesoot untuk jamu mata k..

SALAM 15TH RAMADHAN!!

12 comments:

qasehraihan said... Reply Comment

waaaa...saya suka baju kedua tuuuuu..
yg bunga pepel tuuuu...hehehehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/ending-deejavu-yang-tetiba-diubah.html

PUANSTOBERI said... Reply Comment

hikhik.. sudah terjebak dgn whitesoot ya??
kat w.soot ni baju dia saiz kecik sket. sbb tu saya salu beli kat sini. baju kat poplook da beli, tapi S pun still besau.. kat sini yg free saiz mmg saiz saya.. bes..bess... takat ni dah 3 beli dari derang. lps tu tak berani nak tgk lagi kang ada terbeli lagik :P

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@qasehraihan

lawakan??tunggu apa lagi..hehehe

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Cantiklah baju2 tu,suka tengok. salam 15 ramadhan juga..;D

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@PUANSTOBERI

really??yup..tgok size dia kecik sikitkan..ada yg tak sesuai dengan saiz badan saya kot..

cik fara said... Reply Comment

saya pakai baju kurung je pi ofis.senang.hehe.kdg2 je pakai blaus.

Mama Zharfan said... Reply Comment

hehhe poket dh nipis ni :)

Ardini Humaira said... Reply Comment

bestnye keje opis kan leh bergaya.. hehe...

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

sepantas kilat menerjah :)

ummiarissa said... Reply Comment

cantik ni..tapi kot bergaya depan suami je lah...kan elok pakai lawa-lawa depan suami kan..saya suka baju dari gambar pertama..lawalah kombinasi warnanya..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy penah usha dress dekat pop look..cuma nk beli baju online ni sy risau sikit..takut smpi kainnya tak sedap kat badan

eima said... Reply Comment

hmmm hari ni br 14 hari posa.
tringin gak nk pakai tp ai kurus ... cam tak se size ..lain la beli kat kedai leh try ..kang tak muat rugi....