U Click Me...I Click U Back

Friday, August 3, 2012

Sesiapa Yang Frust Nadira Kahwin Dengan Bazli | Boleh Tengok Versi Nadira Kahwin Dengan Ammar di Tonton TV3

As salam..

sesiapa yang frust dengan episod akhir Dejavu di Kinabalu.. bolehla menonton episod alternatif di http://www.tonton.com.my/


rasanya lagi best kot versi Nadira kahwin dengan Ammar.. tapi part paling tak best Nadira mati..huhu..

semalam berdasarkan undi semua nak tengok nadira kahwin dengan bazlikan??

 tapi dalam episod alternatif.. nadira kahwin dengan ammar..sengih je nadirakan??

nak tengok klik http://www.tonton.com.my/

SELAMAT MENONTON!!

8 comments:

nur anis said... Reply Comment

nak tengok!

qasehraihan said... Reply Comment

waaaaa...toce toce..kita suka ammar..haha

Nazirah Azeman said... Reply Comment

layan dah alternate ending nih.tp nadira mcm confuse sikit.......kate nak kawen dgn bazli tp sungguh2 die peluk ammar.heheheheheheh.

Asmara said... Reply Comment

hihi.. bolh pulak buat 2 ending. tak tengok drama ni tp mcm best je. ;D

Nana said... Reply Comment

sama suke dia ngan amar
tp xsuke dia mati

Syima ~Mama Kyra~ said... Reply Comment

salam kenalan..I follow u, follow me back ye ;)

saya tak dpt tgk lg alternati
dari pg nk tgk smpi sudah slow je..mybe ramai org view..tggu la mlm nnt bila dah slow down..but I lagi suka nadira kawin dgn bazli =)

Kesuma Angsana said... Reply Comment

dah tonton pown, kat situ mmg terbaiklah nadira & ammar tu

fuZa said... Reply Comment

Jenuh la layan cite no 28 episod..ada plak ending alternatif erk..