U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 9, 2012

Bonus Oh Bonus!!

As salam..

salam pagi Khamis yang penuh barakah ini.. 

wow..seronok je kakitangan awam semua hari ni..tersengih2 la erk sebab dapat bonus setengah bulan gaji..

termasuk saya.. hehehe..

at least duit ni bolehla digunakan untuk benda2 yang berfaedah dan dibelanjakan ke jalan Allah.. boleh menambah baju2 anak untuk persediaan menghadapi aidilfitri ni kan??



uols planning nak buat apa dengan duit bonus??

11 comments:

qasehraihan said... Reply Comment

yeayyyy..sy pun dpt kak..

cik chinta said... Reply Comment

x pkir ape lg nk bt dgn det. simpn la kot2 ad nk tguna ms ry ni

ummiarissa said... Reply Comment

selamat berbelanja....he he he

Ardini Humaira said... Reply Comment

bonus simpan beli tiket balik semenanjung eehehehe

eima said... Reply Comment

mmg semua pakat sengih kot .. smlm pi jumpa doktor kat klinik die tu doktor gomen jugak kemain die syok nk dpt bonus... gaji dah 21K pun suka lagi tu ... aku ckp ngan die gaji dah byk pun suka ???? die balas "gaji 21k hutang 20k tu sy syok nk dpt bonus siap buat part time lagi "hahahahha

ct cheery said... Reply Comment

buat rumah terbuka okey? beramal smbil berkongsi..jgn lupa jumput cheery yer..hehe

Mama Zharfan said... Reply Comment

bykkk planning termasuk kos petrol balik kg and ptg ni nak berbukak makan nandos hehhehe

Hals said... Reply Comment

Bonus raya tahun ini agak kedekut. Kalau tahun lepas dapat separuh gaji atau minima RM500. Tahun ni separuh gaji tanpa minima. Aku cuma dapat RM445

Lizan said... Reply Comment

manyak syiokkk aaaa... tahniah banyak2.... rezeki jgn ditolak... hehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

syoklah sapa2 yg koje gomen ye!

Alin Marlini said... Reply Comment

masyuukkkkkk