U Click Me...I Click U Back

Friday, August 10, 2012

Bila Tak Lalu Makan Nasi Semasa Bersahur

As salam..

actually semalam saya tak berapa sihat.. Mr Hubby pesan tak yah berpuasa.. saya cakap kalau tak puasa pun bukan saya makan sangat..better saya keep on fastingkan..selagi baby ok dan sihatla..

so sahur semalam..saya tak larat and takde idea nak masak apa.. bangun seawal 4pg dok menggaru2 kepala tak tahu n malas sebenarnya nak masak apa??huhu

maka saya hanya buat roti cicah telur sebab roti beli sehari yang lepas tak laku2.. huhu.. goreng nugget ayam ngan sosej untuk anak2.. minum plak dengan teh o panas.. 

yang penting anak2 suka..sebab dah jemu makan nasi time sahur.. huhu..

uols selalu tak makan cenggini time sahur??

8 comments:

fuZa said... Reply Comment

sesekali tukar menu kan. Bagi ada selera..dah hujung2 ni lagi la malas nak makan

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

samalah kita...saya pun dua tiga hari ni tak lalu nak telan nasi time sahur..

tadi pagi tak makan nasi jugak...minum air ngan sekeping roti jek...

Chinta said... Reply Comment

Saya paling suka yg serba ringkas mcm ni. Tapi kalau ofer kat cik abang, dia cakap tak kenyag..hihihi..

qasehraihan said... Reply Comment

sedap tu..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/pengalaman-naik-lif-bersama-ketua-polis.html

Teratak Hami said... Reply Comment

Ni hidangan breakfast akak dan Imran tp takle skali camni banyak. Sehari 1 jenis jer.

Kat rumah ni sahur asyik2 hubby tapaukan nasi goreng ikan masin utk the girls 3 orang tu. Akak dengar pun naik jemu.

Nana said... Reply Comment

saya taun ni semgu puasa je sahur
pastu xbangun dah hahaa
bese mak yg msk
kita tinggal makan dah siap je heee

Kesuma Angsana said... Reply Comment

KA pown selalu mcm tu juga, yg penting kena makan buah kurma tu hehe

LYAfrina said... Reply Comment

kalo lya pon lbh suka mkn y simple2 gini.. mmg x mkn nasi