U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 11, 2012

Ya..Saya Pun Terjebak Dengan 'The Poplook'!!!!

As salam..

actually saje nak kongsi kat sini..yang saya pun dah terjebak dengan The Poplook

for uols info kawan2 sekolah saya pun dah pandai berpoplook sejak saya beli satu blouse.. dorang cakap design kat situ up to date.. even kawan2 saya pun sorang siap beli 3 pasang terus.. hahaha.. guna account saya.. kalau tgk kat acc saya dalam poplook.. berjela2 kot.. hahaha...dan saya noticed lisa surihani pun suka pakai baju koleksi dari The Poplook

maka 1st time saya bought their blouse was in May if not mistaken.. kekononnya nak pakai masa trip to Jakarta Bandung tuh..

then tadi saya up satu entry memakai baju preggy.. MRS. K komen seperti di bawah.. hehehe.. sebenarnya memang baju tu saya beli kat The Poplook   
even bukan design untuk ibu mengandung tapi sebab nampak besar di bahagian perut maka saya hentam beli untuk dipakai semasa preggy nih.. hahaha


 inila 1st blouse saya beli kat The Poplook 

this was the 2nd one.. 

saya suka sangat.. and thougt to buy some more.. tapi tunggula dah bersalin nantikan..tunggu tengok tembun lagi ke slim river dah..hahaha

anda bila nak berPoplook??

11 comments:

mama tisya said... Reply Comment

rmi geng blogger dh berpoplook...nk try tp takut tk sesuai..hehehe

Nazirah Azeman said... Reply Comment

sy suke thepoplook.mule beli sebab tgk sazzyfalak byk update dkt twitter die psl poplook,first try beli pastu terus asal nak beli baju online jer mesti try poplook.heheheheheh

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Comel lah. dah berapa bulan dah nih.tetiba nak prgnant balik pula..hehehe

Aku Ibu Muda said... Reply Comment

dh lama berpoplook....hihihii

nn lylyn said... Reply Comment

nnti dah kwen n mgandng leh la usha2 kat sni..

Nana said... Reply Comment

eh cantik la dress yang ni
sy tak bli sebab tgk mcm kembang
tp serius lawa
kain chifon ek

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@nana..yup..chiffon..latest dress kt the poplook..hehe..ada hitam ngn merah kot..ni cekelat..hehe

kakchik@ella said... Reply Comment

OK. pasni KC gi poplook jugak ye. nk tgk koleksi baju.

Lelord said... Reply Comment

pheeweet kena beli gak ni..nk gak nmpak cantik cam korang semua

Asmara said... Reply Comment

ketinggalannya saye.. baru tau pasal poplook. tp boleh dimaafkan la sbb duk obersea. hehe..

Ardini Humaira said... Reply Comment

dni pun beli di poplook juga :D