U Click Me...I Click U Back

Friday, July 20, 2012

UV Mencanak Sebab Bonus Raya 2012

As salam

tak tahu pun post berkenaan dengan post  bonus raya 2012 kakitangan awam mendapat sambutan ramai.. hehehe

yelar..sapa tak suka bonuskan??

disebabkan post semalam uv saya tetiba mencanak naik sebab blog picisan saya ni susah nak cecah 400 uv pun actually.. paling banyak saya penah dapat pun daily 458 uv..tu pun sekali je kot.. bilala kan nak cecah sampai 1k uv.. day dreaming je la kan??

hahaha..

tapi semalam pageviews untuk entry tersebut aje 369.. alhamdulillah.. walaupun tak banyak untuk orang lain.. untuk saya dah bersyukur sangat dah.. hahaha.. 

semalam jumlah views berdasarkan nuffnang 715 views.. tak banyak.. tapi untuk saya rasa dah macam banyak..sebab blog saya dulu nak dapat 100 views pun payah..hehehe..

dengan adanya ini.. memberi terus semangat kepada saya utk terus blogging sampai saya berdaya.. insyaAllah..

blog saya citernya more to my family diary... kenangan2.. percutian.. moments gembira dan sedih sahaja yang saya kongsi.. takde la kontroversi apa pun..

alhamdulillah..




chekguazrine ~ sekadar entry pembakar semangat saya untuk terus berblog..

2 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said... Reply Comment

tahniah2,blog ikan bilis cam kita2 ni dapat lebey sikit dah bersyukur seribu rahmat kan

Kesuma Angsana said... Reply Comment

KA pun kalu UV byk tu pon dh bersyukur kan!