U Click Me...I Click U Back

Thursday, July 19, 2012

Time Really Flies..。 ◕‿◕。

 As salam

tadi pagi saya secara tak sengaja menjenguk gambar2 lama yg telah diupload kat fb saya.. saje tgok gambar2 lama anak2 saya semasa dorang kecik.. 

bila imbas kembali macam baru semalam2 je saya bersalinkan dorang..sekarang masing2 dah besar..dah ada perangai sendiri.. 

 si kakak yang sulong dengan adik yang bongsu.. tahun 2008.. masa baru dapat Yaya.. 

 masa ni Yaya belum lagi setahun.. tahun 2009 nih.. di JJ Wangsa Maju..

masa memasing kecik lagi.. tak silap tahun 2010 nih.. masing2 comel kecik molek lagi..hhehe

Kakak @ Nur Alyaa

sekarang dah anak dara dah weii.. nila tempat saya gaduh mulut..sebab bila dah besar..kemain pandai lagi menjawab cakap umminya.. normal kot??

kak ngah @ Nur Athirah..

yang ni kurang sikit gaduh mulut ngan saya.. tapi cukup suka usik adik dia sampai nangis.. geram kadang2 tuh..dah besar..tahun 3 sekarang ni.. teman saya di sekolah.. teman saya bawak kereta ke sekolah.. teman saya ke UKM..segala2nya la dengan saya.. hehe..

Nur Amirah @ Yaya

yang ni ada sikit perangai baran.. sekarang dah sangat cranky.. nak dapat adik kot.. dah 4 tahun pada June yang lepas.. uishh.. cepat betul masa berlalu.. cakap pun dah lancar.. pelatnya je tak mo hilang2.. hahaha

gambar tahun 2012.. dah besar.. dah pandai segalanya..

 even though Allah gave me all the GIRLS..i feel so blessed to have them in my life..segala susah payah saya..saya merasai bersama mereka.. perit menanggungnya dengan Mr Hubby hanya kami yang tahu.. maklumla..saya membesarkan mereka seiring dengan degree dan master saya.. alhamdulillah.. Allah permudahkan segalanya..syukur..。 ◕‿◕。



dah lama sangat tak pergi bercuti dengan family terchenta.. this was our last holiday kot bersama-sama.. tahun lepas.. ke Genting Highlands..tak overnite pun sebab percutiaan yang tidak disengajakan katanya.. hehehe.. 

hopefully menjadila HOLIDAY yang saya planned lepas beranak nanti.. memang dah booking tiket flight semua utk anak2 dan Mr Hubby.. semua tu saya buat senyap2..konon2 nak surprisekan Mr Hubby sempena birthday dia in Oktober nanti..doakan ye

ke mana??

serprise jugak!!hahaha






9 comments:

msredcheesecake said... Reply Comment

anak sy pun 3 org sume laki... hheee.... sweet buat surprise tuk suami

Asyifa Mustaffa said... Reply Comment

Samala ngan anak sy yg 1st tu...umur bru 8 thun pun...tp klau tang menjawab...amboi...mmg la...

Nana said... Reply Comment

wahh tiga2 puteri ek..
comei2 seme

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

bila dh jadi ibu ni memang tak rasa waktu besarkan anak2.. kak,adk beradik fai pun 3org perempuan. yg last baru lelaki :)

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

semuanya nampak comel2! bila tengok gambar dah besar tu semua pun dah pandai posing..heee

ummiarissa said... Reply Comment

seronokkan bila belek gambar lama..anak2 membesar dengan cepat...saya masih ada lagi 2 kecik yang sedang cepat membesar bersama abang dan kakak2nya..

Hanis MY said... Reply Comment

alya tu muka sama cm akan, pandai posing lak tu.. insyaAllah semoga semua berjalan lancar syoknyaaa holiday

Asmara said... Reply Comment

wah besar2 sudah. yg sulung tu umur berapa? mudah2an semua dipermudahkan nanti. Amin.. :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@asmara..ank sulong rin umur 11tahun dah..