U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 10, 2012

Sekitar Saringan dan Sukan Tahunan SKTM (2) 2012

As salam..

sekarang most of the school sudah pun habis dengan sukan tahunan masing2

Sukan Tahunan sekolah saya dah setel 30 June hari tu bertempat di Stadium UIA, Gombak.. gempaqkan sekolah saya??ahakkss
maklumla..al jakun sbb baru tahun ni nak merasa buat kat stadium kot..hahaha

jom usha2 gambar acara saringan Sukan Tahunan 2012 yang sempat disnap oleh anak perempuan saya..


para cikgu dan murid-murid busy berbincang cara nak mengukur kejauhan lompat jauh murid2..

 cikgu Amalina yang chomel lote berbincang secara seriusnya dengan ustad.. 


kemeriahan di padang sekolah kami..

 eh..sapa cikgu berspek hitam nih..*gaya seorang pencatat markah*


being as serious as u can beb..

 "jangan ganggu saya..saya busy"


penuh tumpuan mencari pemenang..hehehe


last but not least.. ni jela gambar yang sempat saya snap masa Sukan Tahunan SKTM 2 2012 di Stadium UIA hari tuh..

muat jugak pakai t-shirt yang diberi oleh sekolah.. yeayyy..merasa jugak!!

3 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

memang semua school2 dok pulun wat sukan ye skang ni sebelum puasa !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

rine comel!suka tgk.eh baby apa rine..boy ke gurl?

Ardini Humaira said... Reply Comment

musim sukan skang ni kan... asben dni nyer skolah last week sambung lagi this week. pergh... mujur dni guru kafa tak terlibat hehe