U Click Me...I Click U Back

Monday, July 9, 2012

Pizza Hut School Delivery?

As salam.. 

cerita pendek Jumaat yang lepas..

sebab kami ibu2 mengandung + ibu2 yang tak mengandung + anak2 dara bujang semuanya kelaparan sebab makanan kat kantin tak memenuhi citarasa kami

perbualan bermula dengan Izz yang tanya "kak rine nak order pizza tak".. saya apa lagi.. ok ajekan..sebab teringin nak makan cheezy bites yang baru tuh..

tapi masa nak mengordernya agak hazab sikit walaupun sekolah kami dengan je ngan pizza hut permata tuh.. tapi entah apa masalahnya.. dorang ni takmo pick up call plak.. huhu..

akhirnya kami dail je PHD and complaint yang permata tak mo angkat kol.. maka dapatla kami order apa yang kami nak.. huhu..

sebab dekat je ngan sekolah.. maka cepatla makanannya sampai.. 

jom layan gambar k..

 fuhh.. seiously memang sedap la..saya sorang je makan 2 slices.. hahaha.. ibu mengandung diberi kelonggaran makan banyak.. erk??


ni Izz yang suka sangat.. memang dapat sekali dengan set yang kami order.. dapat sekali mushroom sup untuk 4 orang makan.. 

 purak2 malu konon kamu ye Izz!!





finally ni je yang tinggal.. hahaha.. licin okeh!!

chekguazrine~ uols dah try perasa baru cheezy bites ni??


3 comments:

miss Fyqa said... Reply Comment

terliur tgk. Hik:)

Lizan said... Reply Comment

pergh... ni betul2 balun ni sampai licin ..kihkih

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Alah jelesnya!! nak jugak....heee