U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 18, 2012

Pesta 'Jom Makan Durian' SKTM 2 Sangat Meriah!!

As salam

Sabtu yang lepas were our busy day for us.. especially those yang bertugas di bahagian penjualan..

fuhh.. nak patah pinggang kami menyediakan bahan2 dan menjual kepada crowd yang datang.. 

macam2 ada.. penat tapi seronok sebab sakan betul orang datang membeli..

tapi sambutan amat menggalakkan la.. serius best!!

jom layan gambar2 jela..baru bestkan!!

 penjual air yang cung melecung!!

 amirah with sweetest cikgu auntie Titah..ni kaunter penjual kupon makan durian


 makan sampai lebam k..non stop hanya dengan RM20!!





 petugas2 yang terdiri daripada cikgu2 dan parents daripada PIBG..

 posing je lebih!!hahaha.. masa ni belum busy lagi.. bolehla nak posing2 sakan.. lepas tu takde dah snap2 gambar nih..uhuk

 pantang ditala kamera...hahaha

 apa yang penting???KERJASAMA!!




 
antara juadah yang dijual untuk orang ramai.. memang banyak lagi..but these were what i managed to snap.. so sory!!

 candid!!

 gediks!!

 my daughter and her friend were helping me to sell kopok lekor.. masa ni saya dah chapek sangat..huhu

 rest whilst posing!!

with chekgu ain.. single but not available erk!!

kepenatan dah.. dah mula cranky.. kita minum dulu!!

 and this is our main attraction kot.. giler ramai yang berkumpul kat sini sebab nak main boat.. and it cost you only rm8 for renting the boat..but mostly the children je yang attract instead of adults.. malu kot!!

nak dekat kul 2.30 ptg gerak balik rumah.. tu pun actually belum habis jualan.. tp kawan2 kesian tgk amirah yang dah cranky ngantuks..ngan melalak2 nak naik bot ko!!

balik je terus cari bantal ngan tilam.. nak sweet dream!!hahaha

sekian..:-)


6 comments:

Cute Mum said... Reply Comment

wow.. macam best jer aktiviti yang ada..zaman sekolah dulu takder pon camnie..

Ardini Humaira said... Reply Comment

bestnye.. dni tak penah dapat peluang gni.. guru kafa je kan.. dipinggirkan.. majlis sambutan hari guru pun tak dijemput :'(

Nana said... Reply Comment

wah best gile la
siap ada kolam
klw mia tgk mau dia nak mandi hehe
eh skolah ni kat mana?
melawati ke?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@nana..yup...melawati 2

Asmara said... Reply Comment

bestnya! seronok la wrga sekolah haritu kan! craving durians!!

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

wahhh, bestnyeee... suka pesta makan2 mcm ni. hihi...