U Click Me...I Click U Back

Monday, July 2, 2012

Kenduri Pavlova di Sekolah

As salam..

ini kisah Jumaat lepas bila kami2 semua tetiba rasa kepingin giler nak makan PAVLOVA..

maka teringat entry blogger Eyriqazz dalam entry pavlovanya membuatkan saya begitu terliur..hehehe

dan berjaya contact akak Irma yang juga dicadangkan oleh Eyriqazz dan berjaya mengorder 2 biji pavlova dengan satunya berharga RM65 hasil  tong2 daripada cikgu2..hehehe..

setel janji ngan kak Irma nak pick up pavlova di Platinum, Danau Kota hari Jumaat lepas.. kul 12.45pm..

setel pick up.. terus bawak gi sekolah..tak sabar dah nak merasa pavlova kak Irma




sampai kat sekolah..sorang kawan ni pun rajin plak buat sendiri pavlova.. sedap pulak tu.. kononnya ingat kami ibu2 mengandung tak dapat nak order pavlova..dengan kesiannya buatla pavlova kat kami..hehehe

selera tengokkan??hand made by cikgu Iftitah..walahhh!!!

apabila cikgu2 jakun jumpa dan dapat makan pavlova..hahaha


chekguazrine ~ uols suka tak makan pavlova??

5 comments:

Tina Othman said... Reply Comment

walah sedapnya

Lizan said... Reply Comment

tak tau la suka ke tak sebab tak penah makan... tapi rasa macam suka kot....hihi..boleh lak main kot2 ya...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

walaweyy terlior dah ni..sape nk tanggungjawab..dah ah pose ni menggugat keimanan betul hihi

Kesuma Angsana said... Reply Comment

suka... specially kalau tgh2 pregie tu faham2 jelah. neway jaga diri

Nana said... Reply Comment

aritu wat sendiri
baru tau sedap
baru tau senang hehe
lepas ni klw agk rasa nak makan
bole wat sendiri je